Érettségi utáni Web-programozó felsőfokú szakképzésre szeretnék jelentkezni de nem tudom melyik intézménybe érdemes, melyek a legjobbak?
Értem, köszönöm a vàlaszod. Hogy volt szervezetlen, gyenge? Alacsony volt a követelés?
Esetleg jo tapasztalatai vannak valakinek, hogy akkor mit vàlasszak inkàbb?
Nekem személyes tapasztalatom, hogy baromira nem éri meg azt a két évet ott maradni tanulni. Én a Szegedi Tudományegyetem JGYPK karán voltam web-programozó szakképzésen, és nagyon lassan tanítottak, nagyon rosszul, és a tantárgyak 80%-ának alig van köze a szakmához.
Én személy szerint azt ajánlom, hogy menj el tanfolyamokra, mert ott gyorsan tanítanak, és arra biztos, amire jelentkeztél. Néhány tanfolyamra elmenni lehet, hogy pénzbe kerül, de sokkal jobban megtanítanak, mint egy szakképzésen, sokkal hamarabb fejezheted be (olyan fél év alatt mondjuk), és közben nem kell stresszelned magad olyanokkal, mint vizsgák meg szakdolgozat.
És a web-programozó munkaadók sosem kérnek papírt (legalábbis Mo.-on biztos nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!