Melyik éri meg jobban? Mérnök informatikus, gazdaságinformatikus vagy web-programozó (ez felsőfokú)?
Ez lenne a második diplomám,szóval éhen halni már remélem nem fogok :) viszont kicsit bele vagyok már fáradva a tanulásba de a legjobban szeretnék dönteni(mert sajnos először nem sikerült).Melyikkel lehet könnyen elhelyezkedni és jól keresni?Külföldön melyikkel tudnék legjobban érvényesülni(kint szeretnék élni,angol nyelvterületen,a kijutást talán el tudom intézni a másik végzettségemmel,szóval ez a része nem olyan lényeges,csak ha már kint vagyok,ott melyik keresettebb)?
köszi!
légyszi ne oltsatok azért,mert elhelyezkedés/fizetés alapján döntök(más válaszoknál láttam).Nem szeretnék feleslegesen tanulni,szóval csak az szóljon hozzá,aki ténylegesen a kérdésre tud válaszolni!
Köszönöm!
köszi!
Várom még a válaszokat :)
Annyi lenne még,hogy a Mérnök info előnyös lenne,abból a szempontból,hogy abban a városban van,ahol élek(csak levelezőt tudok választani a másik szakom miatt),de itt csak 3 szakirány van megadva: infokommunikációs rendszerek,web technológiák,termelésinfo.
Ezekről mi a véleményetek?
köszönöm! :)
Igen,jó lenne átnézni ezeket,az előadások megértéséhez amúgy is kell egy alaptudás,már megtanultam sajnos 3 év alatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!