Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik éri meg jobban? Mérnök...

Melyik éri meg jobban? Mérnök informatikus, gazdaságinformatikus vagy web-programozó (ez felsőfokú)?

Figyelt kérdés

Ez lenne a második diplomám,szóval éhen halni már remélem nem fogok :) viszont kicsit bele vagyok már fáradva a tanulásba de a legjobban szeretnék dönteni(mert sajnos először nem sikerült).Melyikkel lehet könnyen elhelyezkedni és jól keresni?Külföldön melyikkel tudnék legjobban érvényesülni(kint szeretnék élni,angol nyelvterületen,a kijutást talán el tudom intézni a másik végzettségemmel,szóval ez a része nem olyan lényeges,csak ha már kint vagyok,ott melyik keresettebb)?

köszi!

2011. febr. 14. 11:35
 1/9 A kérdező kommentje:

légyszi ne oltsatok azért,mert elhelyezkedés/fizetés alapján döntök(más válaszoknál láttam).Nem szeretnék feleslegesen tanulni,szóval csak az szóljon hozzá,aki ténylegesen a kérdésre tud válaszolni!

Köszönöm!

2011. febr. 14. 12:07
 2/9 A kérdező kommentje:
PROGRAMTERVEZŐ INFORMATIKUSt kihagytam,szóval ez még a kérdéshez tartozna :)
2011. febr. 14. 12:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a programtervező informatikát választanám, szoftverfejlesztő szakiránnyal, ha jól megtanulod nem lesz gondod az elhelyezkedéssel.
2011. febr. 14. 12:31
 4/9 A kérdező kommentje:

köszi!

Várom még a válaszokat :)

2011. febr. 14. 12:35
 5/9 A kérdező kommentje:

Annyi lenne még,hogy a Mérnök info előnyös lenne,abból a szempontból,hogy abban a városban van,ahol élek(csak levelezőt tudok választani a másik szakom miatt),de itt csak 3 szakirány van megadva: infokommunikációs rendszerek,web technológiák,termelésinfo.

Ezekről mi a véleményetek?

2011. febr. 14. 12:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első vagyok. Bátor vagy, hogy bevállalod egy másik szak mellé, még önmagában is nagy erőfeszítés kell elvégezni egy mérnöki szakot. Ezek közül én az infokommunikációs rendszereket választanám. A korszerű web technológiák az már kissé telített, a termelésinformatikát pedig szűkebb körben, főként nagyobb termelő, gyártó vállatoknál tudod jobban hasznosítani. Ez az én véleményem.
2011. febr. 14. 14:37
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi! :) Igen,tudom,hogy nagyon nehéz,de úgy vagyok vele,hogy amíg fizeti az állam,addig kell kihasználni,majd meglátjuk,hogy lesz :)
2011. febr. 14. 17:34
 8/9 anonim ***** válasza:
74%
Sok sikert! Matek, calculus avagy analízis és a számítástudomány meg a programozás amit túl kell élned az első évben, ezek a fő buktató tárgyak, nyáron ha teheted ezekből valamelyest készülj fel, így nem lehet komolyabb gond.
2011. febr. 14. 18:02
 9/9 A kérdező kommentje:

köszönöm! :)

Igen,jó lenne átnézni ezeket,az előadások megértéséhez amúgy is kell egy alaptudás,már megtanultam sajnos 3 év alatt :)

2011. febr. 14. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!