Úgy tűnik gazdaságinformatikus leszek. Ér ez a diploma valamit?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 22:16
2/7 anonim válasza:
ezt ma már bármire rámondják, hogy nem ér semmit. Szóval én inkább azt mondom neked, hogy akármit is tanulsz , itthon csak éhen halsz vele, külföldön viszont nem. :)ennyi
3/7 anonim válasza:
Szopni fogsz vele...
Ez nem GAZDSÁGinformatika, henem gazdaságINFORMATIKA... Remélem érzékeltettem a diferenciát...
Kvsok info, 0 közgáz.
4/7 A kérdező kommentje:
nem baj, mert informatika szakra jártam középiskolába :)
2011. júl. 22. 13:30
5/7 anonim válasza:
Ja jó, csak mi sokan mentünk úgy oda anno, hogy infot nem annyira szerettük, inkább a közgázt, de oda nem volt elég pontunk, és koppantunk...
6/7 A kérdező kommentje:
Én meg infós vagyok inkább :) kg-t nem is tanultam soha. ha megkérdezhetem, a matek milyen nehézségű és milyen tantárgyak vannak még?
2011. júl. 22. 19:40
7/7 anonim válasza:
SZTE-ről tudok beszélni, kalkulus, ami szopóág, a többi az könnyű, kalkulust tanulni kell, és akkor az sem nehéz. Tárgyakat meg tudod nézni, írd be google-be, h gazdaságinformatikus bsc tanterv u-szeged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!