Törivel egyetemen tovább tanulni? Milyen lehetőségek vannak? (Humán tárgyakból erős vagyok, két nyelvvizsgával - egy emelt és egy közép)
Régészet :D
De azzal még annyira se lesz munkád, mint a fentiekkel.
Ha nyelvekből erős vagy, esetleg arra lehetne ráállni még jobban.
Törinél nem magas a ponthatár, ráadásul egész jó mesterképzésekre mehetsz.
Többet érsz mint a jogival, ami annyira telített, hogy elhelyezkedni sem tudsz.
Sztem törivel max. töritanár lehetsz, amit még esetleg keresnek valahol.
most egy történész diplomával nem sok minden csinálsz, jogi pálya telített + kapcsolatokon múlik az egész. Pszichológusból is van már sok.
Keress valahol rá, hogy mik a piacképes diplomák és akkor válassz egy olyan szakot amivel munkád is lesz később.
munkaügy és tb
van belőle alapképzés is+OKJ is...elég sok álláshirdetés van ilyen pozíciókra,csak persze gyakorlat fog kelleni.
Pszichológusból sok van?
Ezt hol olvastad? épp ez az, hogy nincs.
Ráadásul baromira szerteágazó. Gyakorlatilag bármi lehetsz vele. Cégeknél, multiknál, EÜ-ben, bűnügyben, akár magán rendelőben is elhelyezkedhetsz. Külföldről nem is beszélve...
jaja igaza van az előzőnek
Csak az a bibi hogy ha jól tudom, bár nem akarok hülyeséget mondani, de olyan 420-440 között van a ponthatár. Bár ha van emelt és közép nyelvvizsgája az 50 pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!