Segítség kéne, hogy ne érezzem magas egy senkinek? (lent)
Nincs pasim, tudom h a személységem az oka, önbizalomhiány, és a régi (gyerekkori) kiközösítések miatt nem hittem el h szerethetnek, de már tudom h változtam, viszont vmi mégse stimmel. Akárhova megyek úgy veszem észre h szeretnek az emberek...DE egy férfi se közelít felém mint férfi a nő felé, nincsenek kimondott barátaim mert mintha levegő lennék nem hívnak sehova..senki. Most is volt egy munkahelyi buli oda se hívtak, még csodálkoztak is sokan h a szervezők nem hívtak. Tudom nem szerethet mindenki, de mért azokra a nőkre kell tapadni akik boldog kapcsolatba vannak, semmi jelét nem adják h tetszene nekik a másik. Aki nekem tetszett az még tudta is mégis az orrom előtt nyomta a süket dumáját más nőknek, mai napig ezt csinálja, már az a legnagyobb vágyam ha egyszer nem lehetek vele együtt soha, akkor többé ne kelljen látnom...de sajnos most minden nap látnom kell :S
24/N
Nem küldök képet senkinek a külsőmmel elégedett vagyok a mugy 15-ös moderálhatnád magad...
Vannak céljaim, teszek is értük, barátok jönnek mennek, suli után más városba, külföldre igy a kapcsolatok megkopnak hiába a netes kapcsolattartás, akik most a baráti társaságok ők a csajok a munkahelyről. Nem a párkapcsolat az egyetlen célom, de most nagyon szeretném h legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!