Segítség kéne, hogy ne érezzem magas egy senkinek? (lent)
Nincs pasim, tudom h a személységem az oka, önbizalomhiány, és a régi (gyerekkori) kiközösítések miatt nem hittem el h szerethetnek, de már tudom h változtam, viszont vmi mégse stimmel. Akárhova megyek úgy veszem észre h szeretnek az emberek...DE egy férfi se közelít felém mint férfi a nő felé, nincsenek kimondott barátaim mert mintha levegő lennék nem hívnak sehova..senki. Most is volt egy munkahelyi buli oda se hívtak, még csodálkoztak is sokan h a szervezők nem hívtak. Tudom nem szerethet mindenki, de mért azokra a nőkre kell tapadni akik boldog kapcsolatba vannak, semmi jelét nem adják h tetszene nekik a másik. Aki nekem tetszett az még tudta is mégis az orrom előtt nyomta a süket dumáját más nőknek, mai napig ezt csinálja, már az a legnagyobb vágyam ha egyszer nem lehetek vele együtt soha, akkor többé ne kelljen látnom...de sajnos most minden nap látnom kell :S
24/N
Az Aspergeres kérdező vagy?
Érdeklődsz az emberek felé? Beszélsz hozzájuk? Vagy teljesen elszigetelődsz és csak a munka részét tudd le nap mint nap? Befelé forduló vagy, nem vitás, de az nem jelenti azt, hogy ne kedvelhetnének. A barátaidat kéne megkérdezni őszintén, hogy min kéne változtatnod.
nem vagyok aspergeres.....
nyitott vagyok, barátkozok
hát most erre nem nagyon lehet mit mondani, valószínű a kisugárzásoddal lehet baj, próbálj vidámabb lenni
de ha van kedved beszélgetni akkor írj nyugodtan
És miben segítsünk?
Mert azoknak az embereknek mi sem látunk bele a fejébe :/
Megkérdeztem tőle privátban, mi a barátságosság és nyitottság az ő olvasatában?
Válasz:
"válaszolok, de nem az idegen emberekkel való chatelés alatt értem a nyitottságot"
A probléma az veled kérdező, hogy elzárkózó vagy az emberektől. Ez az egy mondat teljesen rávilágított erre. Így nem várhatod el, hogy mások küzdjenek a kegyeidért, mások nyissanak csak feléd, ha magadtól te sem adsz esélyt a kmmunikációnak. Ezen változtass, sztereotípiák nélkül vágj bele akár ismeretlen emberekkel is kommunikációba!
nem ismerkedem neten keresztül ez tény, ha élőbe sem megy...akkor mit ér a net..élőbe mosolygok, kedves vagyok, érdeklődő, néha sokat is kérdezek/beszélek, de tuti nem idegesítő módon, a külsőmmel sincs semmi baj, bár nem vagyok bombanő
Csak feltettem a kérdést ha vkinek akad egy jó ötlete írja meg légyszi mi a nyavaját lehet tenni ilyenkor, azért szar amikor majdnem elfog a sírás napközbe mert megtudom h engem (is)-mert azért voltak mások csak ők nem ennek a "csapatnak" a tagjai, akik nem kaptak meghívást a buliba...ennyire kiközösítve általánosba éreztem magam és rám tört egy borzalmas érzés...mintha hiába próbálnék előnyömre válzozni nem megy, ez a sorsom.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!