Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Segítség kéne, hogy ne érezzem...

Segítség kéne, hogy ne érezzem magas egy senkinek? (lent)

Figyelt kérdés

Nincs pasim, tudom h a személységem az oka, önbizalomhiány, és a régi (gyerekkori) kiközösítések miatt nem hittem el h szerethetnek, de már tudom h változtam, viszont vmi mégse stimmel. Akárhova megyek úgy veszem észre h szeretnek az emberek...DE egy férfi se közelít felém mint férfi a nő felé, nincsenek kimondott barátaim mert mintha levegő lennék nem hívnak sehova..senki. Most is volt egy munkahelyi buli oda se hívtak, még csodálkoztak is sokan h a szervezők nem hívtak. Tudom nem szerethet mindenki, de mért azokra a nőkre kell tapadni akik boldog kapcsolatba vannak, semmi jelét nem adják h tetszene nekik a másik. Aki nekem tetszett az még tudta is mégis az orrom előtt nyomta a süket dumáját más nőknek, mai napig ezt csinálja, már az a legnagyobb vágyam ha egyszer nem lehetek vele együtt soha, akkor többé ne kelljen látnom...de sajnos most minden nap látnom kell :S

24/N

2015. aug. 25. 21:20
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
Oké, jó a sztori. Tulajdonképpen mi a kérdésed?
2015. aug. 25. 21:23
 2/24 anonim válasza:

Az Aspergeres kérdező vagy?

Érdeklődsz az emberek felé? Beszélsz hozzájuk? Vagy teljesen elszigetelődsz és csak a munka részét tudd le nap mint nap? Befelé forduló vagy, nem vitás, de az nem jelenti azt, hogy ne kedvelhetnének. A barátaidat kéne megkérdezni őszintén, hogy min kéne változtatnod.

2015. aug. 25. 21:24
 3/24 A kérdező kommentje:

nem vagyok aspergeres.....

nyitott vagyok, barátkozok

2015. aug. 25. 21:26
 4/24 anonim válasza:

hát most erre nem nagyon lehet mit mondani, valószínű a kisugárzásoddal lehet baj, próbálj vidámabb lenni

de ha van kedved beszélgetni akkor írj nyugodtan

5/24 A kérdező kommentje:
a barátnőim sem értették mért nem hívtak...a pasikat tartják hülyének, de hát a barátnőim :)
 6/24 anonim ***** válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy te sem ismerkedsz neten keresztül...
2015. aug. 25. 21:28
 7/24 opened paradise ***** válasza:

És miben segítsünk?

Mert azoknak az embereknek mi sem látunk bele a fejébe :/

2015. aug. 25. 21:29
 8/24 anonim válasza:
50%

Megkérdeztem tőle privátban, mi a barátságosság és nyitottság az ő olvasatában?

Válasz:

"válaszolok, de nem az idegen emberekkel való chatelés alatt értem a nyitottságot"

A probléma az veled kérdező, hogy elzárkózó vagy az emberektől. Ez az egy mondat teljesen rávilágított erre. Így nem várhatod el, hogy mások küzdjenek a kegyeidért, mások nyissanak csak feléd, ha magadtól te sem adsz esélyt a kmmunikációnak. Ezen változtass, sztereotípiák nélkül vágj bele akár ismeretlen emberekkel is kommunikációba!

2015. aug. 25. 21:33
 9/24 A kérdező kommentje:

nem ismerkedem neten keresztül ez tény, ha élőbe sem megy...akkor mit ér a net..élőbe mosolygok, kedves vagyok, érdeklődő, néha sokat is kérdezek/beszélek, de tuti nem idegesítő módon, a külsőmmel sincs semmi baj, bár nem vagyok bombanő

Csak feltettem a kérdést ha vkinek akad egy jó ötlete írja meg légyszi mi a nyavaját lehet tenni ilyenkor, azért szar amikor majdnem elfog a sírás napközbe mert megtudom h engem (is)-mert azért voltak mások csak ők nem ennek a "csapatnak" a tagjai, akik nem kaptak meghívást a buliba...ennyire kiközösítve általánosba éreztem magam és rám tört egy borzalmas érzés...mintha hiába próbálnék előnyömre válzozni nem megy, ez a sorsom.:(

2015. aug. 25. 21:33
 10/24 A kérdező kommentje:
egy barátság/szerelem fenntartásához két ember akarata kell, amiért idő kell, és tenni kell a másikért, hiába próbálnék akármilyen kapcsolatot kialakítani neten olyan emberrel aki távol lakik tőlem, ha a napjaimban dolgozom tanulok, edzésre járok, a néhány barátom aki van velük is nehéz közös időpontot kialakítani, netes kapcsolattartáshoz meg sokat kell a neten lógni, nem vagyok a telefonomat egész nap nyomkodós típus...
2015. aug. 25. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!