Segítség kéne, hogy ne érezzem magas egy senkinek? (lent)
Nincs pasim, tudom h a személységem az oka, önbizalomhiány, és a régi (gyerekkori) kiközösítések miatt nem hittem el h szerethetnek, de már tudom h változtam, viszont vmi mégse stimmel. Akárhova megyek úgy veszem észre h szeretnek az emberek...DE egy férfi se közelít felém mint férfi a nő felé, nincsenek kimondott barátaim mert mintha levegő lennék nem hívnak sehova..senki. Most is volt egy munkahelyi buli oda se hívtak, még csodálkoztak is sokan h a szervezők nem hívtak. Tudom nem szerethet mindenki, de mért azokra a nőkre kell tapadni akik boldog kapcsolatba vannak, semmi jelét nem adják h tetszene nekik a másik. Aki nekem tetszett az még tudta is mégis az orrom előtt nyomta a süket dumáját más nőknek, mai napig ezt csinálja, már az a legnagyobb vágyam ha egyszer nem lehetek vele együtt soha, akkor többé ne kelljen látnom...de sajnos most minden nap látnom kell :S
24/N
Hehe bírom ezeket a nem ismerkedem neten dumákat. :D
Élőben is van hely ahol nem ismerkedsz? Pl. villamoson vagy közértben?
És a privátot miért kell ide kiírni?
Na mindegy...
Történtek már neten csodák,úgyhogy ki tudja.
De nem csak a munka van.
Azonkívül nem szoktál eljárni valahova?
Vagy ha esetleg te nyitnál feléjük..
Ne döntsd már el, hol nem ismerkedsz, ha egyszer az a bajod, hogy egyedül vagy.
Ez a munkahelyi dolog, nem lehet szimplán hiba? Miért véled szándékos kiközösítésnek?
A többieket hogy hívták meg?
Mi kör-mail kapunk, hátha még új vagy, és nem vagy a listán?
Vannak barátaid? Vannak céljaid az életben (a párkapcsolaton kívül)? Vannak olyan helyek, ahova szeretnél eljutni? Vannak vágyaid?
Én sem voltam népszerű gyerek, gúnyoltak is, tanárgyerek is voltam, fogszabályzóm volt (egy olyan időszakban, amikor az nem divat volt, csak csúfolódás tárgya, úgy hívták, hogy szájzár...), néztek már levegőnek, de tudod, mit, nem számít. Nekem mindig voltak álmaim és céljaim, és nem csak vágyakoztam, hogy de jó lenne, hanem amit tudok, meg is valósítok. Vannak barátaim, felfigyelnek rám. Miért? Mert nem zárkóztam be, és nem merültem el az önsajnáltatásban, hanem mindig mentem tovább. Gyerekként rengeteget olvastam, most kevesebb időm van rá, de most is olvasok, nagy álmom volt eljutni Velencébe, Rómába, nem jött velem senki, mentem egyedül, út közben összehaverkodtam idegenekkel, volt, akivel csak az útra, volt, aki azon kívül is ismerős maradt, volt, akinek segítettem, volt, aki nekem segített. Ha éppen munkanélküli voltam, rossz érzés volt ugyan mindig, de kerestem a kiutat, képeztem magam. Most 30 évesen van egy stabil munkám amit szeretek, és jó a csapat is, rengeteg élményem, tapasztalatom, és olyan barátaim, akikre tudom, hogy számíthatok, és további céljaim és terveim, és nem esek kétségbe a nehézségektől. Tessék élni...!
18.as
inden ember más,másképp működünk,nem mindenki bírja ezt a terhet,és magábazuhan ,mert valaki lelkileg gyengébb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!