Mit jelent az hogy preferáld önmagad?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nemrég egy munkatársam azt mondta nekem h " Kérlek, preferáld már önmagad" és sajnos nem értettem mit jelent tudna valaki fordítani?2015. aug. 21. 22:06
2/4 anonim válasza:
Foglalkozz magaddal is, "vedd már magad elsőbbségbe". Elég csúnya, de remélem érthető.
3/4 justaboutto válasza:
Ha idegesen, feszülten mondta akkor csak annyi, hogy foglalkozz már magaddal (ne mással), fogd vissza magad. Ha nyugodtan hangzott el, akkor pedig azt, hogy a saját érdekeidet is vedd figyelembe.
4/4 piriiiii válasza:
De szerintem ez elég ritka ilyen használtban... mivel a preferálás azt jelenti, hogy előnyben részesítesz valamit valami mással szemben, pl jobban preferálod a macskákat, mint a kutyákat...
Szerintem a munkatársad valami nagyon okosat akart mondani nagyon gyorsan, valószínűleg a moderáld már önmagadat kifejezést, és kicsit összekeverte...
De persze lehet, hogy más tájakon használják ezt így... De, ha Neked se volt ismerős, akkor... nem hiszem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!