Hogyan írnád le/határoznád meg önmagad 6 kerek egész mondatba foglalva?
Arra kérlek írj le 6 (nem tőmondatot) magadról, amit a legfontosabbnak érzel magaddal kapcsolatban. Bármi lehet, amiről úgy gondolod, hogy megismerne/jobban megismerne az a személy, akinek elmondod. (néhány példa, de nem csak ezekből lehet válogatni: hobbi, munka, családi állapot, egészség, kor, lakhely, életfelfogás, külső, belső tulajdonságok, egy múltbeli esemény, cselekedett, elért eredmény, vágyak....)
És nagyon fontos, hogy nem tudod, hogy ezek a mondatok kinek hangzanának el (barát, leendő főnök, rég látott rokon, kolléga, bolti eladó, orvos...)
Kérek mindenkit, hogy vegye komolyan mert nekem nagyon fontos, hogy erre milyen válaszok érkeznek.
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat. Ment a "hasznos válasz" minősítés mindenkinek. :)
Majd ha összejön legalább 20 különböző emberektől származó válasz akkor megmondom miért kérdeztem. Mert ha most elárulom, akkor a későbbi válaszolókat ez befolyásolhatja, ami nem fair a többiekkel szemben.
21 éves vagyok, alapjáraton nyugodt természetű és nehezen lehet kihozni a sodromból, de ha egyszer megtörténik, akkor elvesztem a fejem. Az átlagtól elütök, mivel nagyon csendes vagyok és ezt sokszor meg is kapom, de nem lehet mindenki egyforma. Szeretek filmeket és sorozatokat nézni, persze ezek mellett sportolok is.
21/F
De csak mert rohadt kíváncsi vagyok, hogy miért is:
Tizenkilenc éves lány vagyok, aki négy testvérével az anyja által teremtett pokolban nőtt fel.
Eddigi életem nagy részében ki voltam közösítve, vagy durván cikizve, mert erősen túlsúlyos vagyok, amire anyám megoldása úgy nevezett "gyógyító mondat", mint ahogy más betegségekre is vannak különböző mondatok.
Imádom az állatokat, főleg a farkasokat és a kutyákat, hétvégente egy állatmenhelyen önkénteskedem, ami hihetetlenül boldoggá tesz - valószínűleg azért, mert az állatoktól feltétlen szeretetet kapok, amit itthon anyámtól soha sem kaptam -, szeretnék az állatokkal foglalkozni a jövőben, ám erre sajnos nincs nagyon lehetőség ebben az országban, de nem adom fel, ez tesz boldoggá - ez és az írás az, amit szeretek, bár elbizonytalanít az, ha az utóbbira nem kapok kritikát, visszajelzést.
Az embereket nem szeretem nagy általánosságban, de ha valakit megszeretek, akkor azt nagyon, egy összejövetelen szívesebben beszélgetek a felnőttekkel, mint hogy a korombeliekkel töltsem az időt
Imádok ajándékozni, a karácsonyt főleg azért várom, hogy meglássam a barátaim arcán az eredményt, olykor hónapokkal hamarabb kifundálom, hogy mi legyen a meglepetés, általában nagy sikerrel.
A hangulatom elég változatos, sokszor kerülök depresszív állapotba, de nem beszélek róla a barátaimmal(csak a nővéremmel, aki a mindenem), mert egyrészt sírnék és gyűlölök mások előtt sírni, másrészt az utóbbi időben eléggé megrendült a bizalmam bennük, néha elborzadok, hogyan lehetnek ennyire borzasztóan felszínesek és gonoszak, de tudom, hogy van nekik egy jó arcuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!