Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Álarc vagy Önmagad? (Kérdésed...

Álarc vagy Önmagad? (Kérdésed túl rövid, magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Te is szoktál álarcot viselni, Vagy mindig Önmagadat adod?

Az álarcot azt úgy értem, hogy nem mutatod az igazi énedet milyen is vagy valójában...És csak is te tudod milyen vagy valójában. Néha nem érzel késztetést arra, hogy kitörj ebből az álarcból??

kort és nemet is kérek

köszi

2010. aug. 28. 22:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Alarcot szoktam hordani, nem tudok olyan embert, akinek teljesen elmondhatnám, hogy érzek, stb., pedig jó lenne :(

Te hogy vagy ezzel, kérdező?

16/F

2010. aug. 28. 22:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

néha álarcot kell hordanom.

15-lány

2010. aug. 28. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Minden szégyenérzet nélkül adom önmagam(mert minek is lenne bennem szégyenérzet,ha nincs ok szégyenkezni?)!Sosem hordok álarcot.

14/L

2010. aug. 28. 22:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
En szoktam alarcot viselni, mert ha bizonyos szituaciokban megmutatnam, hogy mit erzek (vagy mit nem) valojaban, akkor abbol komoly problemak adodhatnanak. Pl mikor valaki panaszkodik nekem, hogy elhagyta a baratja, beteg gyereke vagy halalra dolgoztatjak a munkahelyen, csak bologatok egyutterzo kifejezessel az arcomon, mikozben egyaltalan nem erdekel a dolog es azon gondolkozom, hogy mit egyek aznap vacsorara, vagy hogy mekkorat fogok bulizni a kovetkezo szabadnapomon.
2010. aug. 28. 22:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
elég sokszor, sőt szinte mindig viselek álarcot sajnos. a családomon kívül 2 ember tudja, hogy milyen, ha önmagam vagyok...
2010. aug. 28. 22:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Totálisan önmagam! Egy ideig álarc voltam, de hála egy fórum építő tanácsainak, mostanra már teljesen optimista és felszabadult vagyok.:)

14/F

2010. aug. 28. 23:06
 7/8 anonim ***** válasza:
örülnék ha megosztanád a fórum nevét velünk
2010. aug. 29. 19:23
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon kevés olyan ember van, aki mindig önmagát adná. Sajnos, a mai világban néha rákényszerülünk.
2010. aug. 29. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!