Ez baj? (nem rövid)
Szóval erről lenne szó: Az iskolában általában elég jól el vagyok az osztálytársaimmal,sokat röhögünk,meg ilyesmi.Semmi bajom nincs velük,bírom őket.Viszont ha sulin kívűl vagyunk akkor egyáltalán nem keresem a társaságukat,meg néha kellemetlenül érzem magam ha áthívnak mondjuk de azért jól érzem magam.Ilyenkor,kedves vok,meg minden,viszont én meg nem nagyon szokok felhívni senkit(van amikor le is mondom a találkozót,pedig ráérnék),v. programokat szervezni és ilyenkor néha nyűgnek érzem ha találkoznom kell velük.Ez azért van mert sokkal jobban szeretek otthon lenni,pihenni v. akármi,és én nekem bőven elég az az idő amit az iskolában töltök velük.Viszont az a baj h attól félek,hogy így megutálnak,vagy megsértődnek,esetleg csak nem foglakoznak velem,mert látják hogy én sem törődök velük.:(Ez nagy probléma,kéne változtatnom rajta és talán "barátságosabbnak" lenni? Remélem nagyjából érthetően fogalmaztam,létszíves válaszoljatok és mondjátok el a véleményeteket!
11-12/L
Szerintem pár év és már le kell kötözni, hogy otthon tartsanak :D
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!