Miért van ez? (Kérdésed túl rövid. )
Figyelt kérdés
Minden vasárnap este szomorú vagyok, azért mert holnap hétfő. Szoktam sírni is, de nem tudom hogy miért, csak jön belőlem.. :/ Aztán hétfő reggel már tök vidám vagyok, meg alapból sincs semmi gondom a hétfővel. Iskolába is szeretek menni. De akkor miért van ez a vasárnapi "depi" ? 13/L2011. okt. 23. 22:10
1/3 anonim válasza:
Ez az emberek nagy részénél így van. A vasárnap után kezdődik a meló (ami kinek mi). Neked iskola, nekem is. De hogy sírsz... Menj le, kolbászolj valahol valakikkel. Én is unatkozok ám, főleg hétvégéken. Többek között ezért is válaszolok most neked.
2/3 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy a vasárnap után kezdődik a héthői meló, hanem az, amit mondtál. Vasárnap estére túl sok lesz az unalomból, és ez borít ki. Próbáljátok meg a hét végén is elfoglalni magatokat, az unalom a legfárasztóbb a világon (szellemileg). Hét közben megvan a napi elfoglaltság, nem kell törődni vele, de hét végén magatoknak kéne megszervezni az időtöket. Úgy látszik, ez megy nehezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!