Most mit csináljak? (kérdésed túl rövid)
Figyelt kérdés
kislányom 2éves és anyagilag nagyon rosszul állunk.Bölcsibe nem tudom beadni,csak apa dolgozik,alig vagyunkmeg.Milyen munkát tudok igy vállalni?:(2011. aug. 11. 08:58
1/2 anonim válasza:
Hát nagyon semmilyet:( Ezekkel a netes otthon végezhető munkákkal vigyázz, mert nagyrészük csalás. Szerintem max valamiféle lelkisegély vagy hasonló telefonos szolgálat venne föl úgy ,hogy otthonról dolgozhass, de azok meg nem vagyok benne biztos ,hogy nem önkéntes (fizetés nélküli) munkák.
2/2 A kérdező kommentje:
gondoltam:(nem is akarok netes munkát mert nagy részük becsapás sajnos,úgyhogy marad a spórolás
2011. aug. 11. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!