Mindig mindenki azt mondja: légy önmagad. Tudom hülyén hangzik, de hogyan kell ezt? (többi lent)
például olyan ruhákat hordasz, ami neked tetszik. nem csak azért veszel meg egy felsőt, mert mindenkinek olyan van és menő. meg azt csinálsz amit szeretsz. szóval ha az osztályodban mindenki rockot hallgat, de te a rapet jobban szereted, akkor nem hallgatsz csak azért rockot, hogy menő legyél te is.
és ne azért csinálj valamit, mert a többiek azt várják el tőled. úgy élj, ahogy neked tetszik. amit nem akarsz, azt ne csináld
gyorsan megy az idő, de még az öregkorral nem kell foglalkoznod :)
addig élj, amíg fiatal vagy, mert utána meg az lesz, hogy miért nem csináltam, amíg tudtam volna?
ha most BMX-eznél, akkor tedd azt. :) ahogy idősödsz, te is változol, lehet hogy majd megunod, vagy azt mondod, hogy már felnőttem, mással akarok foglalkozni. mindenki változik, ezt ne felejtsd :)
ha a ruhára gondolsz, akkor lehet hogy olyan is jól áll, ami nem tucat. ha érted, hogy értem. túl sokat aggódsz
(amúgy ez a köszi... nem túl kedves...)
nem, úgy értettem, hogy a ... a köszi után zavaró. nekem az ilyen így hangzik kb: kösz, sokat segítettél....pf
de nem kioktatni akartalak vagy ilyesmi :)
amúgy 20 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!