Miért mondja mindenki nekem azt, hogy "vibrálok"?
Figyelt kérdés
Sokan mondják (nem családtagok), hogy vibrálok. Nem tudom mit akarnak ezzel mondani, mert nem tudják megmagyarázni. De érdekel, hogy miért jut sok embernek az rólam eszébe, hogy én vibrálok.2013. jún. 10. 17:18
1/7 anonim válasza:
feltűnő személyiség / életvidám / hiperaktív
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! mások véleményét is várom!
2013. jún. 10. 20:52
3/7 anonim válasza:
Gondolom lány vagy. Szerintem azért van ez, mert van Benned egyfajta többlet energia, ami nagyon sok emberben nincs meg baromira. Én is ilyen vagyok. :) Miben nyilvánul ez meg nálad?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Gondolom abban hogy rengeteget nevetek, és mindig mondják, hogy lefáraszthatatlannak tűnök. Pedig nem!
De nem annyira pozitívan mondják ezt, kicsit negatívan is mondták. Ez baj, vagy idegesítő, ha ilyen vagyok?
És nálad hogy nyilvánul meg ez?:)
2013. jún. 10. 21:13
5/7 anonim válasza:
Azokra is mondják, akikből árad a feszültség.
6/7 anonim válasza:
Előttem szólóval értek egyet. Árad belőled a feszültség. A vidámsággal takargatsz valamit. Amikor erőltetett a vidámság.
7/7 anonim válasza:
Nem felejtetted magadban véletlenül a bekapcsolt vibrátort?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!