Ez lámpaláz? Vagy önbizalomhiány?
18 eves lany vagyok es ugy erzem semmihez nincs tehetsegem.Nagyon erdekel a szepsegapolas,sminkeles, stb de egyszeruen nem merek elmenni semmilyen tanfolyamra se mivel tuti kell valamilyen szobelivizsgat letenni amire egyszeruen keptelen vagyok.Felek,hogy semmire sem fogok jutni az eletben a felelmeim miatt..
Gondoltam mar arra h videokat keszitek a Youtube-ra mert ott ugye nem latom a nezoimet es hatha ez segitene,de viszont abba sem merek belekezdeni mert felek h az ismeroseim cikiznenek vagy a suliban beszolnanak stb.
Nem merek belekezdeni barmibe is ...egyszeruen ketsegbe vagyok esve ..
Altalanos iskola...nepszeru lanyok..tobbet nem is kell mondjak szerintem.
Nem is tudja az ember hogy az altalanos iskola mennyire befolyasolja az egesz eletet..
Valahogyan el kell felejtened. Egyébként is azok a népszerű lányok mennyire voltak erkölcsösek és Te mennyire voltál az? (szerintem érted, mire célzok) Ezt is vedd figyelembe, hogy mit kellett tenniük a népszerűségért és hogy Te miért nem voltál az...
Akkor tudok javasolni szakembert, talán segít. Fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!