Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Önbizalomhiány, önutálat. Mi...

Önbizalomhiány, önutálat. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Már lassan 10 éve küzdök az önbizalomhiánnyal. Általános iskolában rengeteget piszkáltak amiatt, mert jó tanuló voltam, és a külsőm, a személyiségem miatt is. Itthon se kaptam soha pozitív megerősítést, egy kis dicséretet, egy jó szót. Nagyon rondának, butának és semmirekellőnek tartom magam, akit nem lehet szeretni. Kétségbe vagyok esve, nem akarok egyedül maradni. Egy barátom van, de mellette is kisebbségi komplexusom van. Ő sokkal szebb, nyitott, és mindenki szereti. Engem utálnak, mert csúnya vagyok kívül belül. Nagyon szeretnék megváltozni, hogy megmutassam, én is érek valamit, és lehet szeretni.
2015. júl. 6. 01:21
 1/2 anonim válasza:
Tumblizz!😘
2015. júl. 6. 02:29
 2/2 anonim válasza:
Mintha én írtam volna ezt ...én is pont így vagyok , a baràtnőm szép és népszerű , én egyàltalàn nem, engem is a legtöbben utàlnak, meg piszkàlnak ...sajnàlom ,hogy nem segíthettem ,énis szeretném tudni erre a vàlaszt , mert én majd bele őrülök ebbe az egészbe
2015. júl. 12. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!