Ilyenkor mi a teendő? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van két nagyon jó barátnőm.És van egy lány aki régen a barátnőm volt de bagyot csalódtam benne mert miközben én megbíztam benne ő kiadott másoknak.Én nem vagyok vele jóban és az egyik barátnőm sem.A másik barátnőm viszont mindíg is jóban volt vele.A lényeg az hogy az utóbbi időben a másik barátnőm is jóvan van ezzel a bizonyos lánnyal és megpróbálnak engem mindenből kihagyni azzal hogy hazudnak.Ráadásul utána még fényképet is küldenek hogy rosszul érezzemmagam.Mit tudok csinálni?Nincs túl sok barátom (rajtuk kívül szinte senki :() 16/L2015. ápr. 3. 00:30
1/1 anonim válasza:
Szerintem keress másik barátokat. Az ilyenek nem barátok, azok akik kiszúrnak veled direkt és ott hagynak, azok nem érdemlik meg. Keress barátokat! Biztos nem ismered az egész iskoládat. Ha meg felsős vagy, akkor az egész felsőt tuti nem ismered. Hagyd ott őket! Ha meg beszélgetni akarsz akkor írj ide vagy regisztrálj olyan játékokra, ahol lehet csetelni. Biztos vagyok benne, hogy találsz vagy az interneten vagy élőben barátot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!