Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért lettem homoszexuális?

Miért lettem homoszexuális?

Figyelt kérdés

Sajnos én meleg vagyok! Télen is. Mitagadás, szégyenlem. Barátaim nem tudják. Amint ugyanis megtudnák, már nem lennének (a) barátaim.

Miért születtem meg?

Miért van az, hogy isten egyeseknek mindent megad, másoknak semmit?

Állapotom gyógyíthatatlan.Miért nem lehet ezt meggyógyítani vakahogy?

2010. márc. 5. 14:57
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Még egy megjegyzést tennék a témához. Én elítélem azokat akik elítélik a másságot. Nem gyűlölök egy pedofilt se, amíg nem bánt egyetlen gyereket se, mert nem tehet arról hogy erre vágyik, de arról már igen ha úgy dönt hogy árt valakinek a vágyai elérése céljából. Nem gyűlölök egy homoszexuális párt se amíg nem akar örökbe fogadni mondjuk egy gyereket. Hatalmas fájdalommal tölt el hogy nem is olyan rég Franciaországban engedélyezték az örökbe fogadást és a házasságot. Még a hazásság nem is érdekel de az örökbefogadás. Istenem hova tart a világ? Az erkölcsileg züllött nyugati világ mindenáron erőlteti a homokos jogokat csak épp a gyerekekkel nem törődik senki sem. Belegondolt valaki min kell majd annak a gyereknek végigmennie mire felnő. A fejében milyen zavar keletkezik ha azt látja hogy minden este apa és apa együtt fekszik ágyba, és az iskolába, óvodába, középiskolába mit kell majd nap mint nap átélnie és elviselnie, az egész életét meghatározva és gallyra vágva ezzel a sok szenvedéssel....
2013. szept. 23. 20:03
 42/42 anonim ***** válasza:

de csak magyar aggyal gondolod azt h "min kell majd keresztül mennie", ugyanis civilizáltabb országokban ez semmi extrát nem jelent, én magam is láttam már pl meleg párt egy nyugati gimiben és a kutyát se érdekelte.

és miért nevezed züllésnek azt h néhol teret nyer a józan ész, és rájönnek h tán nem kéne elnyomni azt, amit úgyse lehet??? hmmm ????? vagy szted jobb az olyan lelki sérült emberek tömege, akik ugyan vágynak rá, de bizonyos felvilágosulatlan "kultúrákban" kénytelenek elnyomni a többség rosszallása miatt, és tegyük hozzá, hogy ez a bizonyos többségi rosszallás is erősen megkérdőjelezhető, ugyanis nagyrészt visszavezethető a közösségi elvárások nyomása általi viselkedésre, elutasításra, holott legtöbb esetben ha csak ketten lennének vagy józan észen alapuló közösségekben mozognának, akkor fel se merülne a jelenség, és tök egyszerűen, természetesnek kezelnék.

2013. szept. 24. 07:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!