Miért lettem homoszexuális?
Sajnos én meleg vagyok! Télen is. Mitagadás, szégyenlem. Barátaim nem tudják. Amint ugyanis megtudnák, már nem lennének (a) barátaim.
Miért születtem meg?
Miért van az, hogy isten egyeseknek mindent megad, másoknak semmit?
Állapotom gyógyíthatatlan.Miért nem lehet ezt meggyógyítani vakahogy?
Szerintem nem feltétlenül lehet "gyógyíthatatlan". (Ez nem betegség, nem vagy beteg, ne így beszélj róla.)
Ha ennyire zavar és tényleg szégyelled, tegyél meg mindent ellene, hátha tudsz rajta változtatni. Lényeg, hogy legyen a változás nagyon drasztikus. Akár el is költözhetsz. Munkahelyváltás, stb.
Másoknak pedig más problémáik vannak. Gondolj azokra, akiknek le kellett amputálni a lábukat, vakok, siketek, autisták, vagy akiknek valóban gyógyíthatatlan BETEGSÉGE van.
Ha nagyon nem bírod, menj el egy pszichológushoz, de eszedbe se jusson megölni magad, ettől nem lettél rosszabb ember.
És azt sem értem, hogy miért hagynának el a barátaid, ha elmondanád. Sosem tudhatod. Lehet melléd állnának és segítenének ők is.
A segélyszolgálatos tanács tetszett.
Az öngyilkosságott ajánlók pedig próbálják ki amit mondtak mielőtt tanácsot osztogatnának. Szépen leírja őket.
Nem veled van a baj. Hanem azzal ahogyan ezt a témát kezelik ebben az országban.
Rövidebb ideig egy albérletben éltem egy leszbikus párral. Az egyikük pszihológus volt. Tőle tudom, a homuszexualitás nem betegség. Legalább is eddig még nem találtak rá bizonyítékot.
Vannak még rajtad kívűl melegek, nem vagy egyedűl.
Hívd fel azt a szolgálatot! Remélem ők tudnak segíteni!
Amúgy pedig fel a fejjel! Ez rád is igaz: Igyekezz a lehető legjobbat adni önmagadból és akinek az nem tetszik az figyeld meg! Többnyire ügyet se kell vetni rá, de néha lehet és érdmes az ilyesmiből tanúlni.
nem tudom miért lettél ilyen. Kiskorodban sem tetszettek a lányok?
Próbálj mindenesetre a CSAJOKRA koncentrálni!:D (akár menj el nightklubokba, hátha segítXD)
Előre leszögezem, hogy sok emberrel ellentétben én nem itélem el a melgeket-annak ellenére, hogy nem vagyok az.
úgy ahogy mi "nem melegek" nem tudunk változtatni azon, hogy az ellenkező nemet szeretjük, úgy természetes úton te sem tudsz szerintem, de azért ne add fel csak azért mert én így gondolom. úgy ahogy mi nem közöljük csak úgy az emberekkel, hogy "figyi én hetero vagyok" Úgy neked sem kell közölni, hogy nem vagy az. de most hiába adnék én neked jó tanácsokat, ezt magadban kell elintézned. mégegyszer mondom én nem itélem el a melegeket (a melegfelvonulást na meg a feltünési viszketegségben szenvedő melegeket igen, de láttam azt írtad, hogy őket te is, szóval őket inkább hagyjuk) és velem együtt még sokan nem ítélnek el titeket, az is igaz hogy sokan igen, de őket-lehetetlennek tűnik de-le kell sz*rni
kitartás, bízz abban, hogy jóra fordulnak a dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!