Miért lettem homoszexuális?
Figyelt kérdés
Sajnos én meleg vagyok! Télen is. Mitagadás, szégyenlem. Barátaim nem tudják. Amint ugyanis megtudnák, már nem lennének (a) barátaim.
Miért születtem meg?
Miért van az, hogy isten egyeseknek mindent megad, másoknak semmit?
Állapotom gyógyíthatatlan.Miért nem lehet ezt meggyógyítani vakahogy?
2010. márc. 5. 14:57
11/42 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond. Mikor én megtudtam én is hasonlóan éreztem, de sikerült elfogadnom magam. Diszkréten kezelem, nem festem a körmöm nem vasalom a hajam és nem is beszélek úgy mint egy b*zi. Miközben magamat próbáltam elfogadni rájöttem arra hogy isten nem ad semmit,az álmaidat neked kell elérned. Szeretnék családot, gyerekeket, de ezért éljek egy életen át hazugságban egy olyan emberrel akihez nem is vonzódok? A barátaimnak meg miért kéne tudni? Ők se jönnek nekem azzal hogy: -Csá -Hello -Mi ujság? -hetero vagyok... Szerintem ne rágd ezen magad. Ha bármi kérdésed lenne nyugodtan dobj egy privát e-mailt.
12/42 anonim válasza:
Fogadd el.Így alakult.Nem te vagy az egyetlen, csak ne legyél felvágós vagy beképzelt.Aki nem fogadja ne foglalkozz vele, aki meg elfogadja azzal meg haverkodj. Járj el olyan klubbokba ahol melegek is megfordulnak, ismerkedj.A szüleid ha normálisak megértik, de ne veszekedj velük ha mégse.Meg lehet őket is érteni,de a lényeg h. azzal kezd aki megértőbb és modernebb felfogásu.Pl. az én szüleim elitélik és a barátom se szeretné ha a gyereke meleg lenne, de nekem volt meleg ismerősöm és tök jó fej és én megértem h. nehéz és ha az én gyerekem meleg lenne én mellette állnék(bár azért nem szivesen látnám csókolózni egy másik azonos nemű emberrel),de biztos ahoz is hozzá lehet szokni.
13/42 anonim válasza:
Most mi van? legyél boldog ugy ahogy tudsz és kész..
14/42 anonim válasza:
el kell döntened agyban! és kúrjál csajokkal
15/42 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy nincs kivel megbeszélned a problémáid, érdemes felhívni a Meleg Háttér Lelkisegélyszolgálatot:
06 (80) 505-605 (ingyenesen hívható, mindennap 18-tól 23 óráig)
Bővebben: [link]
16/42 anonim válasza:
Figyelj, legyél jó ember, hasznos tagja a társadalomnak, próbáld meg jobbá tenni ezt az amúgy is qrvára elcseszett bolygót... Könnyíts magadon..nem nehéz... Csak 1m kötél...1kisszék....kis lépés az embernek de nagyobb lépes lenne az emberiségnek.... S hidd el jót teszel a világnak..
17/42 anonim válasza:
Melegként is tudsz élni majdnem normális és teljes életet! Élj azért hogy akik utálnak ne legyen jó nekik :D ez mindennél többet ér.és fogadd el magad ez van... és nelegyél ögy :D lesznek jó pillanatok is csak gyözd kivárni. 20/f
18/42 A kérdező kommentje:
,,és nelegyél ögy"
ez mit jelent?
2010. márc. 5. 19:00
19/42 anonim válasza:
Most pedig a hozzászólók közül tegye fel a kezét az, aki ratyi.
20/42 anonim válasza:
Nem baj az ha meleg vagy, csak ne reklámozd! ne menj melegfelvonulásokra, ne gyalázd Jézust mint a melegfelvonulók stb s akkor nem lesz bajod belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!