Élőhitű keeresztyének segítségét kérném! Életbevágóan fontos! Túl régóta szenvedek. (? )
idióta paraszt? szekta?
miért nincs egy cseppnyi együttérzés sem egyesekben?...
Szia!
Én is hiszek Istenben, mint sokan mások is, de nem azért teremtett minket, hogy rettegésben éljünk, nem azért , hogy nélkülözzünk, hogy vágyainkat elfojtva éljünk.
Szerintem túl komolyan veszed a dolgokat, gondolj csak bele mit tanítanak már kiskorod óta: mindig és mindig felelj meg mindenki számára, szolgálj önzetlenül másokat, felelj meg mindig, és mindig. Legyél szép, vicces, okos, majd ha végeztél a sulival legyél tökéletes munkaerő persze éhbérért. Én most nem írom le a véleményemet az egyházról, mert az csúnya volna, csak annyit hogy a második világháború után a Vatikán Dél-Amerikába tucatszámra szöktette ki a náci háborús bűnösöket, persze pénzért.-Ez nem volt akkor bűn?
Van egy ismerősöm, aki temetkezési vállalkozó volt, ő mesélt nekem dolgokat pl: sokszor ő maga látta, hogy a részeg papok mit művelnek az apácákkal- akik ugyanúgy részegek voltak, vagy említsem az egyházi árvaházakat, a mellettük található tömegsírokat, ahol megcsonkított gyermek holttesteket tucatszámra találtak- ez mára már nem divat ,de régen előszeretettel űztek ilyen jellegű dolgokat az egyházi "nevelők".
Én tiszteletben tartom a te vallásod, de kérlek nézz utána a dolgoknak az egyházzal kapcsolatban.
Higgy Istenben, mert van, de a Bibliát emberek írták,úgy formálták, hogy az nekik jó legyen. Sajnos a papság úgy állítja be az embereket, hogy már megszületésükkor bűnösek lesznek, és rettegjenek , ha nem azt teszik, ami az egyház gondol, a halál után senki sem tudja mi lesz velünk. "De bizonyára ha mondjuk a Föld népessége hirtelen kihalna, akkor a pokol csúnyán megtelne rossz lelkekkel és a mennyország meg kongana az ürességtől"
Én rengeteg könyvet olvastam már, most is egyszerre hármat olvasok, ha utána nézel a dolgoknak persze nem a Bibliában, hanem szakkönyvekben nagyon meg fogsz lepődni, majd rájössz arra , hogy amit tanítanak neked, az valójában azt a célt szolgálja,hogy élj rettegésben bármerre jársz is, és szolgáld a rendszert.
Ha szeretsz olvasni , olvass Hamvas Béla könyveket, nehezen értelmezhető, de mindenre bennük van a válasz.
HIGGY ISTENBEN, MERT VAN ÉS SZERET , DE VÁGYAID NE FOJTSD EL. ,, ÉLJ , NEVESS , SZERESS ! ''
Ha valamiben tudok segíteni írj nekem, és segítek! 25 F
Annyira tipikus példa, hogy a vallás hogy rombol le embereket. Isten nem létezik, barátkozz meg a gondolattal, ne magyarázd meg magadnak, hogy miért létezik nevetséges indokokkal. A Bibliában le van írva, hogy a homoszexualitás bûn, mert az az ember, aki írta azt a részét, valószínûleg elég primitív volt. A Biblia nem istentôl származik, és semmiféle termëszetfeletti erôtôl, hanem egyszerû emberektôl, olyanoktól mint Te, vagy én, esetleg sokkal idiótábbaktól. De majd akkor jössz rá, hogy nincs isten, amikor sikerül elfogadnod a másságod, de mások elkezdenek bántani emiatt. Megkérdezheted magadtól most is, és majd akkor is, hogy "ha istennek szenteltem az életem, és hittem benne, akkor miért kapok ennyi szenvedést, depressziót?" Természetesen a válasz, mert nincs isten. Persze Jehova tanúi, meg Te is bemagyarázhatod magadnak, hogy isten csak próbára tett, meg stb, de nem így van. Ne szenteld az életed egy kitalált, gyilkos agymosásnak, nem éri meg, tapasztalat.
És te csak egy vagy a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!