Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy fogalmazást kéne írnom...

Egy fogalmazást kéne írnom magamról de nem vagyok valami jó benne. Valaki segítene? FONTOS

Figyelt kérdés

Tulajdonságaim:

-külső:rövid barna haj(mindig fel van zselézve),kék szem,közepesen magas,erős-izmos

-belső:vicces,okos,jószívű,udvarias,

-egyéb:jó tanuló vagyok,szeretek:focizni,kosarazni,barkácsolni

Előre is köszönöm!

2015. márc. 11. 20:43
 1/3 BefŐzike válasza:

X éves vagyok. A nevem YZ. Ekkor-akkor születtem, erre-arra. Poros és sötét város, de a patkányokat nem zavarja a sötét.

A külsőm alapján senki nem mondaná meg, hogy mekkora patkány vagyok. Kék szem, elegánsan elsimított barna haj, erős-izmos alkat. Mindig imádtak. Mindenki imádott.

"Vicces, okos, jószívű, udvarias" ezeket hallottam mindenhonnan a városban, ezért lettem ilyen. Hogy milyen az ilyen? Szerinted? Nárcisztikus lennék? Nálatok így is jobb vagyok!

Jó tanuló vagyok és jó sportoló is, miért ne lehetnék büszke az elért eredményeimre? Focizom, kosarazom, de a pályán kívül férfiasan barkácsolok is. Ezeket nem csak szeretem, kifejezetten jó vagyok bennük; annyira jó amennyire jó tanuló vagyok- és hát elég jó tanuló vagyok. Annyira jó tanuló vagyok, hogy ezt a fogalmazást is én írtam. Véletlenül sem tettem fel a gyakorikerdesek.hu-ra, hogy:

"Egy fogalmazást kéne írnom magamról de nem vagyok valami jó benne. Valaki segítene? FONTOS

Tulajdonságaim:

-külső:rövid barna haj(mindig fel van zselézve),kék szem,közepesen magas,erős-izmos

-belső:vicces,okos,jószívű,udvarias,

-egyéb:jó tanuló vagyok,szeretek:focizni,kosarazni,barkácsolni

Előre is köszönöm!"

Nem, kérem szépen ez csakis és kizárólagosan a saját erőmből készült és mindenki aki mást mond azt be fogom perelni!

Jó vagyok. A legjobb.

2015. márc. 11. 21:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Hány oldalasnak kell lennie?
2015. márc. 12. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Józsi vagyok èdesapám legkisseb fia ès èdesanyám gyöngyszeme. Mindìg jól neveltek ezèrt lettem ilyen okos. Anyukámtól örököltem a jószìvűsèget, mivel ő is segìt akin tud hiszen gyerekorvos a helyi klinikán. Apukámtól az izmos testemet, barna hajam ès ragyogó kèk szememet örököltem amit szoktak is dicsèrni. Otthon sokat barkácsolok. Kedvenc szerszámom a fúrógèp. Mindenhova fúrok egy jukat aztán beleverek egy hatalmas százasszöget. De csináltam már kutyaházat, madáretetőt az èhező madaraknak ès verseny csónakot is. Amikor nem otthon barkácsolok akkor nem a számìtógèp előtt ülök mint más korombeli gyerek, hanem tanulás után focizni járok a Diósgyőr utánpótlás csapatába. Hètvègenkènt meg átugrunk Amerikába a Chicago bulls csapatához edzeni. Felejthetetlen èlmènyekkel örvendeztet meg egy-egy ilyen kosárlabda edzès. Tudom. Ha nagy leszek vqgy hìres sportoló leszek vagy egy tudós aki feltalálja az örök èlet elikszìrjèt. De az is lehet hogy tanár leszek hisz tőlük tanulom a legtöbbet ès remèlem èn is leszek olyan jó mint az irodalom tanárom. (Ha ezt a vègère ìrod soha többè nem kapsz rosszabb jegyet mint 5)
2015. márc. 12. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!