Egy fogalmazást kéne írnom magamról de nem vagyok valami jó benne. Valaki segítene? FONTOS
Tulajdonságaim:
-külső:rövid barna haj(mindig fel van zselézve),kék szem,közepesen magas,erős-izmos
-belső:vicces,okos,jószívű,udvarias,
-egyéb:jó tanuló vagyok,szeretek:focizni,kosarazni,barkácsolni
Előre is köszönöm!
X éves vagyok. A nevem YZ. Ekkor-akkor születtem, erre-arra. Poros és sötét város, de a patkányokat nem zavarja a sötét.
A külsőm alapján senki nem mondaná meg, hogy mekkora patkány vagyok. Kék szem, elegánsan elsimított barna haj, erős-izmos alkat. Mindig imádtak. Mindenki imádott.
"Vicces, okos, jószívű, udvarias" ezeket hallottam mindenhonnan a városban, ezért lettem ilyen. Hogy milyen az ilyen? Szerinted? Nárcisztikus lennék? Nálatok így is jobb vagyok!
Jó tanuló vagyok és jó sportoló is, miért ne lehetnék büszke az elért eredményeimre? Focizom, kosarazom, de a pályán kívül férfiasan barkácsolok is. Ezeket nem csak szeretem, kifejezetten jó vagyok bennük; annyira jó amennyire jó tanuló vagyok- és hát elég jó tanuló vagyok. Annyira jó tanuló vagyok, hogy ezt a fogalmazást is én írtam. Véletlenül sem tettem fel a gyakorikerdesek.hu-ra, hogy:
"Egy fogalmazást kéne írnom magamról de nem vagyok valami jó benne. Valaki segítene? FONTOS
Tulajdonságaim:
-külső:rövid barna haj(mindig fel van zselézve),kék szem,közepesen magas,erős-izmos
-belső:vicces,okos,jószívű,udvarias,
-egyéb:jó tanuló vagyok,szeretek:focizni,kosarazni,barkácsolni
Előre is köszönöm!"
Nem, kérem szépen ez csakis és kizárólagosan a saját erőmből készült és mindenki aki mást mond azt be fogom perelni!
Jó vagyok. A legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!