A zene változtat a személyiségen?
Enyém gyökeresen megváltozott ,,átestem a ló másik oldalára''mondhatjuk amióta rászoktam a Slipknot,Slayer,Kreator hallgatására.
Neked változtatott a zene az eredeti személyiségeden?
Szerintem a zenék arra jók, hogy az ember meg tudja találni a szépet benne, még akkor is, ha az elején furának tűnik. A személyiség egyébként az élet során nem sokat változik, az ízlés viszont rengeteget. Tehát lehet, hogy egyik nap még bejönnek neked a szőke lányok/fiúk, aztán hirtelen rájössz, hogy te tulajdonképpen a fekete hajúakért vagy oda, persze ettől még nem fogod gusztustalannak találni a szőkéket sem. A zenével is így van. Lehet, hogy éveken keresztül hallgattál Tarkant, és érdeklődtél a törökök kultúrája iránt, aztán megtetszett egy szám a Nickelbacktől, és emiatt inkább Kanada felé húz a szíved. Ettől függetlenül belül maradtál ugyanaz, a barátaidat, a vajas pirítóst, a szőkéket ugyanúgy szereted, és ha meghallod Tarkan egyik számát, nem hányod el magad, hanem esetleg csak elmosolyodsz azon, hogy mennyit változott... az ízlésed.
Talán most rögtön meg is cáfolnám magam, bár nem igazán változtatott a személyiségemen a zene, amit mostanában hallgatok, viszont olyan dolgokat hozott felszínre, amelyeket eddig nem szívesen osztottam meg másokkal. A zene segít megismerni önmagam, újabbnál újabb dolgokra tanít. Szóval, ha másfajta zenét hallgatok, akkor átveszek egy "állandó hangulatot", és annak megfelelően viselkedem.
23:34
Hidd el egy adott szituációban, ugyanúgy képes lennél visszasüllyedni az önző szintre.
megtaláltam azt amit mindig kerestem, minden zenében. ha hallgatom, eltudok merülni a saját világomban, oda mindig menekülhetek!
this is goa. *_*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!