Ez a zene milyen érzelmeket vált ki belőled?
Jó cselekvését elfolytja egy negatív vezető miatt, aki látszatilag jót ad az embereknek, de kizsákmányolja őket. én vagyok a jótakaró. belőled mit vált ki ez?
http://www.youtube.com/watch?v=EH45A6ek45s
szomorú,elgondolkodtató.... rájövök ilyenkor mennyire is szär minden... eleve rossz kedvem van.
Ennek nincs hosszabb változata?
"meghalgattam ezt a számot és belőlem ezt váltotta ki hogy jól berugjak és átvegyem a világ fölött az uralmat!"
te nem vagy normális!
Lebegek a sötét vízen. Éjszaka van. Minden csendes, nyugodt. Lassan felkel a Nap. Látom, hogy nem csak én lebegek a tükörsima tenger felszínén. Először tucatnyi embert látok. Aztán emelkedni kezdek és lenézve százakat, ezreket látok. Mindenki halott, ezért van ilyen csend. Aztán látom a távolban a partot. először azt hiszem, hogy a csak a hajnali fény fest mindent aranyszínűre. Aztán meglátom a füstöt a táj felett. A part, ameddig csak a szem ellát lángokban. Már nagyon távol vagyok, alig látom a tengerfelszínt is, amikor látni vélem, hogy a tenger is lángra lobban. Minden ég alattam. És ahogy a zongora elhal, körülvesz a füst és vakon a lángokba zuhanok magam is.
Két meghallgatás után nagyjából ez a jelenet rajzolódott ki a fejemben. Csak a szokásos. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!