Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Le tudod írni, szavakba...

Le tudod írni, szavakba önteni, hogy mit jelent a ZENE?

Figyelt kérdés

Nekem egy nagyhatalmú dolog, ami befolyásolja a hangulatomat, az érzéseimet, de még a világról alkotott képemet is. Lehet, hogy elcsépelten hangzik, de csak zenélés közben vagyok aki vagyok...Nektek mit jelent?

14/L

2011. aug. 6. 23:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A Zene Számomra olyan mint a Sajt ~ Jólesik:D~

I<3Sajt I<3Zene

2011. aug. 6. 23:48
 2/12 anonim ***** válasza:
A zene lehet MINDEN. Egy emlék, egy érzés, egy állapot... A zenéhez kell egy hallgató, aki átérzi a zenét. Zene önmagában nincs. Zene csak a hallgatóval együtt van.
2011. aug. 6. 23:49
 3/12 anonim ***** válasza:

nekem úgymond van egy saját világom és amikor zenét hallgatok olyan mintha abban a világban lennék

nem csak zenehallgatás közben, de zenehallgatás közben mindig

2011. aug. 6. 23:51
 4/12 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem mondták, minden, és valamikor semmi. Fluor sp és a hasonlók semmik számomra, a \m/ metal \m/ meg minden. :D
2011. aug. 6. 23:52
 5/12 anonim ***** válasza:
11%
zavarkeltő
2011. aug. 7. 08:31
 6/12 anonim ***** válasza:

A zene számomra megmutatja, hogy mennyire sokoldalú lehet az ember, az élet, a környezetünk.

A zene az, ami mindig velem van, ha jó dolog történik velem, ha rossz, ha jó napom van, ha rossz napom van, ha csak simán boldog vagyok, ha önbizalommal teli, de akkor is, ha épp rossz napom van és senkivel nem akarok beszélni, foglalkozni.

Szerintem nagyban hozzájárul a zene is ahhoz, hogy olyan vagyok, amilyen. :)

16/L

2011. aug. 7. 11:29
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc
2011. aug. 7. 19:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A ZENE.Nekem a zene egy életérzés, egy állapot. Mikor igazán zenét hallgatok, nem csak fél füllel, becsukom a szemem és kizárom az egész világot. Repülök, hagyom hogy repítsen a sok-sok dallam.Zenét hallgatok ha boldog vagyok, ha szomorú, ha dühös, ha unott...mindenen segít.Egy korlát is egyben, ami segít felállni, amivel biztonságban érzem magam, amibe kapaszkodhatok, mert mindig a barátom marad.
2011. aug. 7. 20:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem amikor becsukom a szemem,érzem a ritmust és szivemszerint felállnék és táncolnék OO
2011. aug. 7. 21:31
 10/12 anonim ***** válasza:
A harmadik leírta kb. amit nekem jelent. Igazából a hangulatomat annyira nem befolyásolja mondjuk, meg nem is mondanám hogy nem lennék meg zene nélkül (pedig amúgy mindig szól valami zene a gépről mikor itthon vagyok), de nagyjából ennyi, mikor zenét hallgatok akkor olyan mintha a saját világomban lennék, ezért hallgatok főleg olyan zenéket amiknek a szövegeivel tudok azonosulni (vagy ha nincs szöveg akkor a zenével), vegyesen bármilyen műfajból.
2011. aug. 8. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!