Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudtam hogy hova kéne...

Nem tudtam hogy hova kéne írni, hát ezt választottam. Az a baj, hogy nehéz szavakba önteni ezt az érzést. Má snak is volt hasonló? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem, mintha gyorsabban dobogna a szivem a normálisnál. például ülök a suliban, aztán az egyik percről a másikra ezt érzem. ilyenkor sokkal ingerlékenyebb vagyok, és egyfolytába mehetnékem támad. régebben nagyon gyakori volt, mostmár inkább havonta 2-3. ez szerintetek normális?
2009. jún. 21. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. Szerintem pánikroham, mindenképpen orvosi kezelést igényel. Ha szerencséd van, pszichológus kikezel gyógyszer nélkül.
2009. jún. 21. 21:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Semmi baj szerintem. Nem lehet, hogy csak kamaszkori probléma? =)
2009. jún. 21. 21:46
 3/9 A kérdező kommentje:
nemhinném, mert most 16évesen is van, és 10-11 éves koromban is volt, erre emlékszem
2009. jún. 21. 21:55
 4/9 anonim ***** válasza:

Valószínüleg aggódsz valamin.

Akár tudat alatt is.

Én személy szerint nem csípem a pszihológusokat.

Voltam egynél gyerekként fejfájás miatt.

Minden áron arra ment rá, hogy tutira molesztál az apám vagy a bátyám.

Olyan idegállapotba mentem ki, hogy majdnem bőgtem.

Úgyhogy én inkább egy kineziológust javasolnék.

S vele megtaláljátok, hogy honnan származik a probléma.

Általában ezek a dolgok gyerekkora visszavezethetőek.

2009. jún. 21. 23:59
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi. egyébként nemtudom, arra emlékszek, hogy amikor kisebb voltam, mindig azt álmodtam, hogy vagyok a semmi közepén, megszólal egy kedves, lágy hang, hogy gyere nincs semmi baj, aztán elkezdett ordibálni. nemtudom, hogy számít-e. (nem bántalmaztak, meg semmi hasonló)
2009. jún. 22. 00:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Tipikus pánikroham! Orvost igényel, mert elhatalmasodik majd erősebb tünetekkel! Tapasztalat sajnos.
2009. jún. 22. 08:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyenem, de nálam nem pánikroham volt. Dettó ugyanez a helyzet volt, amit leírtál: suliban ülve, nyugalomban, felment a pulzusom kb. 160-180-ra (15-16 évesen). Azonnal doki, vérnyomásmérés: majdnem verte az is a 180-at. 3 havonta járok kontrollra a kardiológusomhoz, és már gyógyultnak számítok.

Mindenképp mérj vérnyomást ( ha tudsz), mikor ezt érzed, vagy menj el háziorvoshoz, hogy utaljon be kardiológiára. Valószínűleg befektetnek kórházba (velem is azt tették), de csakis azért, hogy majd meg tudjanak gyógyítani.

2009. jún. 22. 11:17
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Azért vonakodok elmenni orvoshoz, mert mint már említettem, elég ritkán történik, és 10-15 perc alatt el is múlik. Azt meg nem akarom, hogy mire odaérek elmúlik, és úgy tünik, mintha csak össze-vissza beszélnék

2009. jún. 22. 11:51
 9/9 anonim ***** válasza:
ugyanez van velem is, most jöttem ki teljes körű kivizsgálásról, a szívem miatt.Természetesen arra a 2 napra totál elmúlt a pánikroham, ahogy hazaértem, azonnal elkezdődött. Néztek az orvosok, hogy miket hordok én össze, semmi bajom....:(
2009. jún. 24. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!