Nem tudtam hogy hova kéne írni, hát ezt választottam. Az a baj, hogy nehéz szavakba önteni ezt az érzést. Má snak is volt hasonló? (részletek lent)
Valószínüleg aggódsz valamin.
Akár tudat alatt is.
Én személy szerint nem csípem a pszihológusokat.
Voltam egynél gyerekként fejfájás miatt.
Minden áron arra ment rá, hogy tutira molesztál az apám vagy a bátyám.
Olyan idegállapotba mentem ki, hogy majdnem bőgtem.
Úgyhogy én inkább egy kineziológust javasolnék.
S vele megtaláljátok, hogy honnan származik a probléma.
Általában ezek a dolgok gyerekkora visszavezethetőek.
Nekem is volt ilyenem, de nálam nem pánikroham volt. Dettó ugyanez a helyzet volt, amit leírtál: suliban ülve, nyugalomban, felment a pulzusom kb. 160-180-ra (15-16 évesen). Azonnal doki, vérnyomásmérés: majdnem verte az is a 180-at. 3 havonta járok kontrollra a kardiológusomhoz, és már gyógyultnak számítok.
Mindenképp mérj vérnyomást ( ha tudsz), mikor ezt érzed, vagy menj el háziorvoshoz, hogy utaljon be kardiológiára. Valószínűleg befektetnek kórházba (velem is azt tették), de csakis azért, hogy majd meg tudjanak gyógyítani.
Köszi a válaszokat!
Azért vonakodok elmenni orvoshoz, mert mint már említettem, elég ritkán történik, és 10-15 perc alatt el is múlik. Azt meg nem akarom, hogy mire odaérek elmúlik, és úgy tünik, mintha csak össze-vissza beszélnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!