A zene változtat a személyiségen?
Enyém gyökeresen megváltozott ,,átestem a ló másik oldalára''mondhatjuk amióta rászoktam a Slipknot,Slayer,Kreator hallgatására.
Neked változtatott a zene az eredeti személyiségeden?
szerintem nem.. én mindíg ugyanolyannak érzem magam,pedig mindíg más zene tetszik..
először volt a Korn,aztán pluszban jött mellé a punkzene,aztán rock,aztán Manson,aztán Rap,aztán Tereskova,60-as 70-es évek magyar slágerei,és most ez mind egyben..meg mostanság mindenféle Metál is..
engem úgy ismernek,hogy segítőkész vagyok,mégha többször pofára is ejtettek,mindíg optimista,romantikus,mosolygós voltam,egészen gyerekkoromtól fogva..sosem voltam erőszakos,utálom a verekedést,nincs(vagyis nem tudok róla) ellenségem,tiszteletben tartom a többi ember ízlését,nem bántok senkit..pedig igencsak sokféle korszakot mondhatok magam mögött,nem befolyásolta sosem az öltözködésemet,mert én mindíg a hangulatomnak megfelelőt veszem fel,elég extrém vagyok,külsőre mondtak már mindennek,acélbetétes bakancs is van,meg tornacipő,de van magassarkú,meg saru is...engem sehogyan se határoz meg,hogy épp mit hallgatok,most pl Kovács Katit szeretem,főleg a most kéne abbahagyni számát,és trapézfarmer,és szegecses öv,meg fekete csipketopp,sőtt,földig érő bőrkabátban vagyok..mindenki azt hiszi,valami elvetemült metálos vagyok csak úgy simán..:D inkább az én stílusom egy korcs stílus,nem követek márt,mint a saját fantáziám divatját,és magastalpú papucsba fogok járkálni nyáron,mint a gothok,mert nálam most jön divatba..és extra nagy trapézos gatyáim vannak,amilyet már nem is lehet kapni! :) :P
meg necchálós fekete toppba!sőtt,veszek egy lila műbőrdzsekit is..na akkor mondjátok meg,milyen zenét halgatok,mert hogy rólam ki nem derül,az tuti! :D
No,előző szerintem jólmegaszonta!
Én is sorolok:)
Marilyn Manson,Berry White,Johan Sebastian Bach,Rihanna,Eminem,Mozart,Okui Masami,Michael Jackson,Shakira,Nelly Furtado,The Beatles,Lionel Richie,Ikue Asazaki,KISS,Diana Ross,Perui pánsípzenekarok,Indiai zenekarok,Reggie,Filmzene,Requiemek,Pop,Country,és még a felénél se vagyok!
Hát különbözünk!Van akit a zene irányít van akit nem.Én imádom,de nem akarom egyiket se lemajmolni!Melyiket?=D
én régen Rapet hallgattam ... és vissza gondolva akkor elég bunkó voltam :S
de egy lány mutatott egy számot ( Skillet-Whispers in The Dark ) és az nagyon megtetszett na igen az nagyot lendített a zenei stílusom változásán :D és tavaly nyár óta Rockot és Metal-t hallgatok és azóta jobban kijövök másokkal :D ja és azt még leírom, hogy aki ezt a számot mutatta azzal a lánnyal jelenleg járok :D
Amúgy míg Rap-et hallgattam addig is hallgattam ritkán rockot ( Breaking Benjamin-t )
amúgy mostanában: Agregator , Christian Epidemic , Dimmu Borgir, Windir, Nokturnal Mortum amit hallgatok, de azért mást is mondjuk Pokolgép vagy Ektomorf, Darkseed
amúgy a Slipknot és a Slayer az fasza :D a Kreator-t nem ismerem, de utána nézek
amúgy én is ,,átestem a ló másik oldalára" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!