Ha eszembe jut, hogy még mennyi ideig kell fizetnem a hiteltörlesztést . . .
2010. márc. 1. 20:45
3/26 anonim válasza:
Magyar politika
Magyar énekesek
Magyar dolgok általánosan
és végül Magyarország
2010. márc. 1. 20:58
4/26 anonim válasza:
Attól, hogy minden nap újra és újra rá kell döbbenjek: magamon kívül senkire nem számíthatok!
2010. márc. 2. 10:21
5/26 anonim válasza:
a világtól, emberektől
2010. márc. 2. 15:36
6/26 anonim válasza:
Azoktól az emberektől, akik egyfolytában nyavalyognak, sajnáltatják magukat. Eszméletlenül kitudják szívni az életerőm.
2010. márc. 2. 16:32
7/26 anonim válasza:
attól a nyomorult embertől aki minden reggel üvölt mint a sakál a nyugati pu-n, hogy mocskos magyarok stb, ma reggel pedig még le is taperolt.. legszivesebben lehárákiriztem voln.. de talán ánusztágítás lett volna belőle, szóval inkább nem.. gratulálok a magyarellenes kommetálónak, megmondták már .. el lehet menni :)
2010. márc. 2. 20:39
8/26 anonim válasza:
20:58
Én azokat is utálom nyugi.
2010. márc. 2. 20:48
9/26 anonim válasza:
mostanában a tulajdon barátaimtól megy el az életkedvem. Nem foglalkoznak velem, nem vesznek be a beszélgetésekbe, msn-n nem szólnak hozzám, ha én írok akkor meg nem válaszolnak vissza, egyszerűen teljesen elhidegültek tőlem és az a legrosszabb hogy fogalmam sincs hogy miért...én úgy érzem nem szolgáltam rá erre a bánásmódra, és mikor egyszer elkezdtem panaszkodni erről még nekik állt feljebb, hogy én mennyit nyavalygok meg hisztizek mg hogy hülyeségeket beszélek. Egy ideje már msn re se jelentkzem be mert csak fel idegesítem vele magam, hogy ennyire hidegen hagyják a jelenlétem.
Dióhéjban ennyi....ettől már egy ideje nincsen életkedvem, pedig annyira szerettem őket.
2010. márc. 4. 19:46
10/26 anonim válasza:
Attól, hogy mindenkit csak az érdekel, mit rontottam el, az senkit sem, hogy mit csináltam jól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!