Bepánikoltam, hogyan gyűjthetnék bátorságot?
Figyelt kérdés
Végzek a tanulmányaimmal, végre a saját lábamra állhatok. De az út,az állás keresés, és az hogy a koli után újra a szüleimmel legyek kiborít. Nem ismerek magamra olyan szinten össze zavarodtam. El kezdtem tervezni hogy útnak indulok egy hátizsákkal, meg hasonlók. Úgy érzem pénz nélkül is képes lennék rá, a rémálmoktól függetlenül melyekben éhen halok. Nagyon rossz ötlet neki vágnom? Hogy juthatnék túl ezen?2015. jún. 14. 09:45
1/9 anonim válasza:
a te eleted te dotesz ,masok csak tanacsot adhatnak,es lehet hogy rossz tanacsot.,minden dontesunk befojasolja eletunket.Ha fiu vagy ,es nem felsz a munkatol indulj el majcsak lessz valahogy ,legfejljebb ha megehezel hazatersz :).Ha lany ,akkor varj turelmesen es keresgelj,munka utan .az internet televan munkaajanlatokkal azutan indulhatsz,maskulomben kihasznalnal.Sportolj ,setal,sokat es keres baratokat,mielott depresszios leszel.Olyan rossz neked a szuleiddel,tan vernek?
2/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, de nem ez lenne az első hogy eltűnök egymagam, hosszú időre. A problémám hogy nem bírok egy helyben maradni. Ez eddig annyira nem korlátozott, de most hogy sok felelősség szakadt a nyakamba, és hogy a szüleim is támogatást várnak tőlem a menekülés, valóban menekülés volna. A velük való kapcsolatom mára csak hűvös, és hamis.Otthon(ami egy elszigetelt falu), a pesti művészvilág után lehetetlen számomra a maradás. Önző vagyok,tudom. Csak azt nem hogy most mennyire legyek az.
2015. jún. 14. 14:04
3/9 anonim válasza:
-en is falun nottemfel,-megertelek nehez neked most a dontes,nem vagy onzo, neked is megvan a sajat eleted,a szuleid magukmelle lancolnanak, oket is megerheted mert lehet feltenek ,ahogy oregszenek attol felnek hogy magukra maradnak .Ott falun nemsok lehetoseged van,Bisztos tobb eselyed van Budapesten onn is tudod tamogatni oket anyagilag ha lessz melod. otthonmaradsz lehet hogy banni fogod kesobb ,.Penz nelkul belevagni a bizonytalanba , vigyazz mert a kenyszer ra vissz minden dologra ugyhogy legy ovatos es gondold at mit teszel tervez!es legy turelmes,!ha vannak barataid hasznald ki,.,Budapesten kivul is vannak jo lehetosegek,,,gondold el te miben vagy jo es aszerint keres melot.,A balatonon is rengeteg munkalehtoseg van,mindeg keresnek felszolgalot,.szezonra,amig helyre josz es szalast is kapsz tobb hejen.Addig nem fogod talania helyed a vilagban amig nem talalsz egy tarsat ,,ez sajat tapasztalat.
4/9 A kérdező kommentje:
Épp most találtam egy jó melót, egyébként grafikus vagyok, és otthonról is tudok dolgozni. Bár ahhoz hogy többre is vigyem Budapest kell. A szüleim ezt nem nagyon értik meg, de most próbálok tényleg türelmes lenni gyűjtögetek, és amint összejön a pénz először is irány az El Camino, mert nem bírok magammal :D Aztán megcélzom a felköltözést. Remélem összejön
2015. jún. 15. 23:17
5/9 A kérdező kommentje:
A társszerzés számomra nem egyszerű. Néha kissé magamnak való vagyok, habár azért én is álmodozom :)
2015. jún. 15. 23:21
6/9 anonim válasza:
-az jo,orulok hogy sikerult elhelyezkedj.Az szep szakma, ,sok fantazia kell hozza es turelem es ha szereted is amit csialsz akkor ez a hobbid is sok szerencset csak igy tovabb.,.En meg tegnap voltam allasinterjun ,, budapesten ,Kamionsofor alasra nemzetkozire.hetfon kene kezdjek csak meg nem dontotem el,megyek e mert 260 km van tolem,mas orszagba lakom,ez is annak jo aki szeret egyedul.ep nekem valo, egesz mast dolgoztam eddig csak nemreg eldontottem valtosztatnom kell" a komfortzonambol ki kell lepjek, mert nem mehet igy tovabb,. ,A baratnommel 3 eve szakitottunk azota nem tudok bizni senkiben,,.mar ugy meszoktam egyedul baratno nelkul ,es talan jobb is igy, Ha teheted jarj minneltobbet szorakozohelyre,vagy olyan normalis helyre ahol ismerkedni tudusz, mert eljon az az ido amikor mar nem lessz kedved ismerkedni ,az ido telik ezek a legszebb eveid,.Csak ha jol ertem EL CAMINO =Mexiko itt a cel.:)
7/9 A kérdező kommentje:
A kamionos állás izgalmasnak hangzik.Utazni jó, bár biztos fárasztó is. A kitöréshez tökéletes lehetőség. Sok sikert a jó döntéshez. :)
Egyébként sokat járok szórakozni,és sok barátom is van.A csapat különc bohóca vagyok. Csak a komoly elköteleződéssel van problémám, nem érzem úgy hogy bárkivel is megtudnám osztani az életem.
És igen: Mexiko :)
2015. jún. 19. 15:05
8/9 anonim válasza:
kossz,.hat igen utazni jo ,foleg ha meg fizetnek is erte, csak van rosszoldala is,de hat valamit valamier. Ha valaha lenne utam Mexiko fele , majd lessz egy szabad hely szamodra odaigg.:)
9/9 A kérdező kommentje:
Oh Rendben! :D Megjegyeztem!
2015. jún. 22. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!