Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon hülye kérdés TUDOM, de...

Nagyon hülye kérdés TUDOM, de hogyan gyűjthetnék össze 16 éves kor alatt 10 ezer forintot?

Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 20:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vadgesztenye gyűjtéssel például. De nem ismerem a lehetőségeidet, affinitásodat, körülményeidet.
2013. okt. 20. 20:58
 2/11 anonim ***** válasza:
9%
Lopjál.
2013. okt. 21. 15:40
 3/11 A kérdező kommentje:
soha nem lopnék
2013. okt. 21. 17:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Betétdíjas dolgokat kell gyűjteni, ez a legegyszerűbb módja. Pl. összeszeded a környékben az üvegeket.

Kicsit bonyolultabb, ha pár haverral és egy kölcsön kézi kocsival szervezel egy hulladékgyűjtő akciót és körbejárjátok a környéket, hogy a lomokat elvinnétek. Ami hasznavehetetlen, kilós lom, esetleg akkumulator, az mehet a MEH-be (illetve utódjaiba), ami meg valami izgalmasabb, annál megkérheted szüleid, felnőtt ismerőseid, hogy tegyék fel internetes aukciós oldalakra. (Pl. vatera) Esetleg kivihetitek a bolhapiacra és eladhatjátok.

De összeszedheted kinőtt ruháitokat, cipőiteket, stb. is.

Ha a lomos munka nem tetszik, készíthetsz kreatív tárgyakat és eladhatod barátaidnak, ismerőseidnek, az Ő ismerőseiknek. Rengetegféle dolog elképzelhető, egy kis fantázia és kézügyesség persze szükséges hozzá.

Próbálkozhatsz csereüzlettel is, ahol mindig egy picit értékesebbre cseréled saját dolgaidat, majd amikor már kellőképpen nagy az értéke, akkor pénzzé teszed azt.

Ezek régi, bevált dolgok, de nem csodaszerek, arra ott a lottószelvény... Fillérből lesz a forint, szép lassan összejön az a pénz, ne félj. Csak nem úgy kell elképzelni a dolgot, hogy egy 10ezres bankjegy majd szépen, magától berepül az ablakon, ráadásul 1-2 napon belül, direkt a kezedbe...

2013. okt. 22. 07:39
 5/11 anonim válasza:
100%
Csatlakoznék az előttem szólóhoz! Betétdíjas dolgokat keress, pl. üvegek. Vagy már régi ruhádat amit nem sajnálsz csak add el 300-500 ft-ért! Ha márkás előbb megveszik. Diákmunka! (ha már lehet x idősen) Egy dobozba gyűjtsd de azt ne nyisd ki egy- két hónapig! Legyél kitartó hidd el sok kicsi sokra megy! Tegyél bele minden aprót 100 ft-ot is! Bármilyen pénzt kapsz dobd bele de ne számold át! Tűzd ki a napot mikor kinyitod mikorra kell meglennie vagy csak úgy tűzz ki egy napot! Nem is gondolnád mennyi összejön! Postán beveszik az aprót!!! Kitartás!!!
2013. okt. 22. 08:11
 6/11 anonim válasza:
100%
A kérdés nem hülye, csak gratulálni tudok a gondolkodásodhoz....nem a "könnyebb" módszert választod, hanem a megoldást keresed :) hidd el, megtalálod a tizesre is, és minden másra is, ha figyeled a körülményeket és rugalmasan alkalmazkodsz hozzá. Szurkolok, hogy sokszor 10 ezer Ft birtokosa légy !
2013. okt. 22. 12:23
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaitokat:')
2013. okt. 22. 22:10
 8/11 anonim ***** válasza:
áruld a tested
2013. okt. 26. 20:58
 9/11 A kérdező kommentje:
nem olyan vagyok, mint a mostani lányok;)
2013. okt. 27. 14:30
 10/11 anonim válasza:
Szerintem csak egyszerűen kérjél pénzt emberektől. Lehetőleg gazdagabbaktól, tehetősebb személyektől. Ha szegényebbektől kérsz ne legyél túl rámenős, az nem vezet jóra!
2013. nov. 6. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!