20 ezer forintot hogy csináljak munka nélkül? 17/F ( ha lenne munka elmennék)
Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 15:31
1/9 anonim válasza:
Munka nélkül sehogy, legfeljebb kérni tudsz ismerősöktől.
2/9 A kérdező kommentje:
kérni nem fogok semmi kép, kerestem rengetek munkát és azt vettem észre aki akar dolgozni annak nem lehet elküldtek minden honnan
2012. jan. 29. 15:36
3/9 anonim válasza:
Vegyél föl uzsorakölcsönt, aztán hamis személyazonossággal emigrálj Mexikóba.
Nincs munka, nincs pénz se. Az egyenértékűség az élet törvénye.
4/9 tetris válasza:
Kérdezd meg a szomszédokat, környékbelieket, hogy nincs-e szükségük valamilyen kerti munkára. Ajánld fel a segítséget kutyasétáltalásban, gyerekfelvigyázásban, korrepetálj egy tökfejet, vagy vállalj ügyintézést, sorbanállást. Sajnos munka nélkül tényleg nem fogsz tudni pénzt szerezni.
Illetve csak akkor, ha nagyon szerencsés vagy a kaszinóban.
5/9 anonim válasza:
állj ki a sarokra. két kuncsaft és meg is van, vacsira még pont hazaérsz.
7/9 anonim válasza:
Amivel én próbálkoznék, ha kellene pénz, az kis kockázattal is jár, de talán menne. Elmész a piacra, ilyen kirakodóvásárra (pl.: Győrben ETO park) vasárnap reggel. Veszel olcsóbb dolgokat, amikről úgy gondolod többet érnek. Ilyen helyeken sok az olyan ela aki talál vmit a padláson pl, azt sem tudja mennyit ér, csak eladja mert kell neki a pénz. Ha vettél pár dolgott, tedd fel kicsit drágábban vaterára, vagy Ebay-re és csak megveszi majd valaki :) 17/F
8/9 anonim válasza:
Add el a cuccaidat amik nem kellenek neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!