Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen lehet a stílusom?

Doi423 kérdése:

Milyen lehet a stílusom?

Figyelt kérdés

lány vagy és az osztályomban kb. senkinek nincs stílusa ( öltözködés terén), ahogy nekem se, de nem szeretem az osztályom, szóval különb akarok lenni mint ők.

Nem tudom melyik stílusfajtához tartozom. nagyon szeretem a sötét színeket, de nem szeretem a nagyon giccses ruhákat. kiegészítőket sem szeretem,tűzbe az összessel. nagyon-nagyon szeretem a pankrációt is. a zene terén mindenevő vagyok, de nem szeretem azokat a zenéket amiben 1 hangszer sincs, a rappet se szeretem. olyan cipők lennének számomra a jók, amik nem balerina vagy magassarkú, inkább bakancs vagy sportcipő.szeretem a természetfeletti dolgokat,a horrort, a sci-fi-t, és a fantasy filmeket. a fekete, és a szürke a kedvenc színem. a legfontosabbat hagytam ki. a szemem majdnem fekete és a hajam pedig barna. nagyon alacsony vagyok 152cm-es

2015. jún. 7. 18:22
 1/2 toriviki válasza:

Szerintem a leírásod alapján a rocker stílus a leginkább levehető ezekről. A bakancs vagy sportcipő meg a fekete szín és amiket szeretsz a legközelebb áll a rock különböző stílusaihoz. Én is ilyen vagyok csak imádom a kiegészítőket és mind zeneileg mind stílus irányzatban a rock/emo jön be. Az a lényeg, hogy úgy öltözködj ahogy te jónak érzed, ne pedig úgy ahogy mások öltözködnek, mert elveszel a tömegben. ;) :D

16/L

2015. jún. 8. 15:48
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi :D
2015. jún. 8. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!