Hogyan fogom megtalálni a stílusom, mi illik hozzám a legjobban?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik minden stílus, a lányostól megkezdve, a sportoson keresztül, a grunge-ig minden. Szeretem a vintage dolgokat, a hipster ruhákat, az elegánsakat, a fiúsakat, egyszerűen mindent. Mindegyikben jól is érzem magam, a személyiségem is ugyanilyen. Attól függ, hogy épp milyen emberekkel vagyok egy társaságban. Nyilván egy rockerrel nem az az énem jön elő mint egy lányos lánnyal. Ez valamikor majd eldől, hogy milyen leszek, és kinövöm ezt a határozatlanságot, vagy én kell tegyek érte? 16/L2014. ápr. 13. 14:37
1/1 anonim válasza:
Próbálj fel ruhákat, ami kényelmes és jól érzed magadat benne, vedd meg.
Az új stílusok úgy jönnek létre, hogy az emberek kísérleteznek.
Lesz egy két mellényúlásod, de kit érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!