Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem találom a stílusom. Mit...

Nem találom a stílusom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudtok valamilyen oldalt ahol kérdéseket tesznek fel és a végén leírja h milyen a stílusod???

2014. máj. 17. 21:00
 1/9 anonim válasza:

Szia kedves kérdező !

Nem nem ismerek ilyen weboldalt , de nincs is szükséged rá . Minden ember külön egyéniség , ne akarj bekategorizálódni. Sajnos sokáig én is azt hittem kell nekem egy "stílus" .. voltam emo , rocker , "menő" ... aztán teltek az évek és rájöttem alapjáraton van stílusom a sajátom . Szeretem a rock zenét , de ugyan úgy hallgatok menő slágereket is mellette . Aztán általában magassarkút hordok , de mellette imádok túrázni ... stb :)

2014. máj. 17. 21:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Miért akarod ennyire görcsösen keresni? Hordj azt ami tetszik (persze a jó ízlés határáig) hallgass olyan zenét amit szeretsz, légy önmagad, ne próbálj megfelelni. ennyi.
2014. máj. 17. 21:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha kamasz vagy (gondolom az vagy), akkor ebben a korban teljesen normális, ha keresed az identitásodat. Nyugi, idővel megtalálod. :)
2014. máj. 17. 22:49
 4/9 anonim ***** válasza:
csatlakozz hozzank legyel emos:)
2014. máj. 25. 22:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Wow! Ti emosok nem haltatok még ki? Én legalább 3-4 éve nem láttam egyet se, azt hittem továbbfejlődtetek, és belőletek lettek a hipszterek. Megdőlt a tinidivatevolúció-elméletem...

2014. máj. 25. 22:59
 6/9 anonim ***** válasza:

@Never go full retard

Még jó hogy ennyire képbe vagy...

Hipsterek általában egyetemisták szoktak lenni nem kamaszok.

2014. máj. 25. 23:11
 7/9 anonim ***** válasza:

5 nem

inkabb az USAba es UK ben vagyunk sokan

itthon telleg nincs tuljelentkezesXD

2014. máj. 25. 23:13
 8/9 anonim ***** válasza:

#7 Ja értem, így már tiszta.

#6 Ez része az elméletemnek. Azt hittem az emosok öregebbek lettek, és az egykori tini emosok a mostani egyetemista hipszterek.

2014. máj. 25. 23:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Leginkább légy önmagad, és légy összhangban önmagaddal. Ez sohasem egy lezáruló folyamat, de lesz olyan idő, mikor már nagyrészt tisztában leszel önmagaddal. Amíg nem tudod, mi áll közel hozzád, próbálj ki többet, hogy rájöjj mi vonz jobban.
2014. jún. 10. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!