Nem találom a stílusom. Melyik vagyok én?
Miért nem találod a stílusod? Hát ott van a kérdésedben a válasz: 14 éves vagy. Ne aggódj, majd szépen kialakul. Nekem 17 éves koromra alakult ki a stílusom, de még azóta is van, hogy kicsit változik.
Minden fiúnak más jön be. A te korosztályodban még van akit egyáltalán nem érdekelnek a lányok, a többi pedig pont leszarja, hogy milyen ruhában vagy: legyen jó a tested, ez a lényeg. Nekem és a barátaimnak legalább is 14 évesen ennyire volt kifinomult az ízlésünk. De elárulom, később sem fogják lényegesen többet figyelni a pasik a ruhádat.
Ha csak az a célod hogy tetsszél a pasiknak, akkor inkább törődj az alakoddal. Sportolj valamit, járj el futni, étkezz egészségesen, egyél sok húst és zöldséget, és kevés tésztafélét.
Viszont a kötelező idézet most következik: "14 évesen inkább a tanuláson járjon az eszed:D"
Nekem az elsők jobban tetszenek, de persze ízlések és pofonok :)
14/l
Ha mindkettő tetszik, akkor hord nyugodtan ezt is-azt is. Nem baj ha nem csak egyféle stílusú ruhákat hordassz. Én szeretek rockeresebben öltözni, de van hogy, csajos, világos szoknya+top párosnál maradok. Mikor melyik... Szerintem jobb is, ha nem csak egyoldalú vagy.
16L
Lehetsz fiúsabb lány Swaggerkedés nélkül.
Én 15 éves fiú vagyok, és a falra mászok a #YOLO #SWAG féle emberektől, a lányoktól főleg...
Ha már a tucatstílusok közül kell választani, akkor a hipstert jelölném meg.
De szerintem sokkal jobb, ha saját stílusod van.
Engem egy Nirvana pólós lány tudna leginkább levenni a lábamról. :)
Jelenleg az ideálom kb. megegyezik Noelle-el a Nyomás alatt című filmből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!