Nem találom a stílusom?!
Figyelt kérdés
bocsi hogy ebbe a témába írtam:|
szóval hogy mindig más tetszik, valamikor az elegáns nőies és van amikor a laza tróger. tudom hogy ez majd még kifog alakulni, de egyszerüen nemtom..:S hogy találjam meg a stílusom?
2011. dec. 2. 19:48
1/3 anonim válasza:
Megtaláltad már:) Hangulat ember vagy.Mindig másként öltözöl,attól függ milyen kedved van.Legyen rajtad mindig olyan ruha, amiben jól érzed magad, a stílust pedig úgyis te diktálod nem a divat.
2/3 anonim válasza:
mintha én írtam volna:D
szintén hangulat ember vagyok,ezekszerint ez öltözködésben is megnyilvánul:D
3/3 anonim válasza:
Én simán felveszek latexet, magassarkút, lila hosszított csőtoppot, következőleg meg bőrkabátot, tornacipőt, és reggae-s sapkát és sálat. Én is néha úgy érzem, hogy nagyon szélsőséges vagyok, már-már jelmezekbe járok. Kicsit a stílusom jobban húzódik mostanság a nőies felé.
Nem vagy ezzel egyedül. Lehet több szerkód is, aztán majd a divat, társaság, korod formálja arra, amerre kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!