Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A szomorú lányokat senki sem...

A szomorú lányokat senki sem szereti?

Figyelt kérdés

2015. jún. 1. 04:44
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem. Valamelyest például én is.

Viszont ez paradoxon. Szomorú vagy, mert nem szeretnek. Szeretnek, mert szomorú vagy. Nem vagy szomorú, mert szeretnek. Nem szeretnek, mert nem vagy szomorú. Szomorú vagy, mert nem szeretnek...

2015. jún. 15. 02:19
 32/34 Doruss ***** válasza:

És a kétségbeesett lányokat? :DD

Ahogy neked szomorú az alapfejed, nekem kétségbeesett, mindig mindenki azt hiszi, hogy minimum meg vagyok szeppenve. :'D

2015. jún. 28. 21:22
 33/34 A kérdező kommentje:

#31: Összezavartál. :D

#32: És legalább jelentkeznek a hősaspiránsok? :D

2015. jún. 28. 21:54
 34/34 anonim ***** válasza:
Làtom megy a nyomulàs .....remélem 500kmre laktok egymàstól. Tàrs függö vagy baba! En is az vagyok voltam nem is tudom .... Annyira akarod hogy szeressenek hogy belerokkansz lelkileg. Kérdésedre vàlaszolva, imàdom letörölni a lànyok könnyeit 3lànyt huztam ki a..... ból 2nek apukàja hallt meg 3adik senki se volt elöttem melettem lett valaki majd ràjött hogy mi az élet és lelépett. 2meg gyasz utàn. Màsik véglet amire vigyàzz két jó szóért ne feküdj senki alà sok pasi kihasznàlja...
2016. márc. 5. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!