A szomorú lányokat senki sem szereti?
Ó Drága ...már szánom-bánom túlságosan kedves szavaim... mily meggondolatlanul pötyögök e telefonon,kérlek bocsáss meg, hogy máris zavarba hoztalak... kínosnak érzed e helyzetet... i'm sorry @>-
E bika tud ám lényegre törőbb is lenni!
Mikor lesz szex?:D(viccelek)
Máris zavarba hoztalak?
Jajj,nagyon tudok :D
E bika most rögtön vízszintesbe vágja magát,mielőtt lefejeli a telefont kínzó álmosságában:D úgy 16 óra tájban már tettre kész lesz újra, hogy segítsen e kedves teremtésnek kitörni ördögi béklyóiból:)
Remélem nem értetted félre az előző üzenet 2.felét,hülyéskedtem. (a testnedvek cseréjéről:D)
Délután leszek,ha még mindig szomorú leszel és egy kis szeretetre vágynál :)
Jaj Joker sírok rajtad :'D
Amúgy tök jó fej ez a bika.Nem kellene bezárni.Legalább jó kedvre derítette a kérdezőt és minket is.:-D
Jó lenne ha lenne itt több ilyen bika.:-D
Háhá! Annyira tetszik a magányos kérdezőnek, hogy lepontozta. xdd
14 Csak vigyázz vele nehogy a végén felökleljen a bika, ha már olyan naiv vagy, hogy megbízol ebben a kiszámíthatatlan jószágban. :D egyébként biztos szereti valaki a szomorú lányokat, mondjuk a szomorú szamuráj, vagy Orbán Viktor, de rajta kívül sok más ember is a szomorkás hangulatú lányokra hajt.
Jól van na hiszek neked Joker.:-D
Jobb nem kezdeni egy bikával.:-D
A kérdező már tutira depresszióba esett a bika miatt.:-D
14 voltam
E bika majdnem kipihenve bár,de törve nem,újfent nagyon tettre kész...:D
Kedves Kérdező, remélem nem vetted rossz néven a reggelit, ha komolyan szeretnél beszélgetni, nyugodtan dobj egy privit :)
Viszont, ha nem kapok semmilyen választ tőled,mindjárt kirakom a kérdést: "A szomorú fiúkat senki sem szereti?":'(
a lányokat igen
a szomorú srácokat nem szereti senki az anyján kívül
Feldobtátok a napomat, komolyan. :)
Az a baj, nekem nem csak a hangulatom ilyen általában, hanem maga a kisugárzásom is. Mintha a homlokomra rá lenne írva valami "utáljatok", vagy nem is tudom... Szomorú a tekintetem, a mosolyom, meg úgy minden. Belülről olyan üresnek érzem magam, hogy ezt már leplezni sem lehet.
Amúgy én nem pontoztam le senkit. :/
Kedves Kérdező válaszát látva lepontozásom csak egyet jelenthet, itt valami bizony bűzlik...reggeltől Te Bikádnak vérnyomása kissé felszökött az imént, pedig még a napi Red Bullját sem fogyasztotta el,e anonym rosszindulatú lepontozó nethuszár tevékenységére csupán egyetlen dolgot tehet,azonnal felbéreli e környék legjobb magánnyomozóját... megtalállak arc,fenem már a szarvaim... véged van:D
Te pedig Kedves Kérdező!
Mond kérlek mivel tudnám napodat még jobbá tenni,arcodra legalább még némi mosolyt csalni,rossz kedved forrását teljesen elűzni? :)
Hallgatlak :)
Egyetlen kérés mit teljesíteni nem tudnék,kérlek ne kérd tőlem, hogy cigánykerekezzek kedved jobbá tételéhez,fájó emlék még e Bikának állandóan kiújuló porckorongsérve...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!