A szomorú lányokat senki sem szereti?
Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 04:44
1/34 anonim válasza:
Már hogyne szeretnék? Embere válogatja...
Én vígasztalásban nagyon jó vagyok :)
2/34 A kérdező kommentje:
Engem senki se szeret, mert szomorú vagyok... és azért vagyok szomorú, mert senki sem szeret. :)
2015. jún. 1. 06:39
3/34 anonim válasza:
Ez egy ördögi körnek tűnik,szurkolok,hogy kitörj belőle...
4/34 anonim válasza:
Azonnal szólj,ha egy faltörő kosra van szükséged...khm...pontosabban bikára, ugyanis az a horoszkópom :)
5/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves vagy. :)
2015. jún. 1. 07:22
6/34 A kérdező kommentje:
Én meg pont Kos vagyok. :D
2015. jún. 1. 07:23
7/34 anonim válasza:
Kos+Bika? Hááát... Szerintem nincs az a fal,ami ellen tudna állni...nincs az az ördögi kör, melyből ne tudnának kitörni... :)
Állok rendelkezésedre :D
8/34 A kérdező kommentje:
Dehát miben? :)
2015. jún. 1. 07:39
9/34 anonim válasza:
Hogy kitörj e kínzó ördögi körből,mi fogva tart unos-untalan...
Szomorúságod elűzöm tova...szeretet bon-bonjaim megmelengetik szíved e zord időkben...:)
Állok rendelkezésedre :)
10/34 A kérdező kommentje:
Ez túl romantikusan hangzik... ami egyrészről aranyos, másrészről viszont kínos nekem kicsit... bár lehet félreértelek. :)
2015. jún. 1. 07:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!