Nektek volt már ilyen szar napotok? Többi lent.
fogjátok már fel én se vagyok ilyen..:D
a kérdés meg az volt
VOLT E MÁR ILYEN SZAR NAPOTOK
NEM KÉRTEM VÉLEMÉNYT!
Wáá, én is kiteszek egy pont ugyan ilyen kérdést, csak kommentben:
Volt már ilyen sz*r dolog veletek? többi lent.
Ma tudtam meg, hogy semelyik gimnáziumba sem vettek föl, ezért csak a szakközépiskolákba kerülök be, mind a mellett, h az egész felvételire rászántam az egész múlt félévet - kb. minden szabad perc a készülésre -, a 4,6-os átlagommal, a matek kerületi 1. helyezésekkel:) Aztáán ma szakított velem a barátom. Az anyám megint rajtam vezette le a feszültséget, mint mindig - bár nem fizikailag, szerencsére... Az anyám megint nem mosott tiszta ruhát nekem holnapra, így nem tudom mibe fogok menni.)
És most, itt ülök a gép előtt, siratva a barátomat, siratva a tönkre ment álmaim - egyetemre megyek, pszichológus leszek, kijutok oroszországba, jó életem lesz - és mi egyéb...
És a vááálaaasz: IGEN, VAN AKINEK SZARABB. :)
*bocs az önsajnálatért - nem a kérdés kitűzőjétől, hanem azoktól, akik olvasták... de ma kiborultam, és ez a szánalmas kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!