Nektek volt már ilyen szar napotok? Többi lent.
hihetetlen. nagyon sajnállak. Most komolyan, nekem meghalt a szerelmem, gyomorgyulladásom van, tele vagyok lelki problémával, anyám egy lusta disznó és apám nem tud elválni tőle, alig van pénzünk, itthon folyton veszekedés van. Rengeteget idegeskedek. A világon ezrek halnak éhen, sok a gyógyithatatlan, szenvedő beteg ember. Légy szíves gondolkozz el magadon, és örülj neki, hogy csak ennyi problémád van. Én mindent megadnék azért, hogy Őt visszakaphassam.
Hány éves vagy?
16/l
jah érdi vagyok
am az szép.:D
Jajj ez mekkora baromság!Te még soha nem érezted magad rosszul az "arany" életedben?-.-(előző válaszolónak)
Hát szerintem azért nem volt annyira rossz ez a nap, csak sok volt a sok hüly.e apróság, ami néha rányomja a bélyegét még a szép pillanatokra is.Szerintem a barátnőd, ha mindíg sülve.főve együtt vagytok nem azért mondta, h el kell mennie , mert le akart rázni.A zongorázást meg hagyd abba, ha nem élvezed!Mert hát abból amit leírtál nem úgy tűnik, h szeretnéd.:)
13 hallod, és nekem ennél nem nagyon lehet szarabb napom, mivel szerelmem sincs és a gyormom is rendben van.
am akk nagyon sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!