Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nektek volt már ilyen szar...

Nektek volt már ilyen szar napotok? Többi lent.

Figyelt kérdés
A napom eleve rosszul kezdődött, mert majdnem elkéstem a suliból, a tanórák átlagosak voltak, de órák után a barátnőm akivel mindig együtt szoktam lenni, kijelentette, hogy hazamegy, ahelyett hogy az edzőterembe jöjjön velem, hazamegy, mert meg kell beszélnie a holnapi programot. (ahoz képest egész nap nem volt msnen.) Ugy döntöttem, megyek rajzszakkörre néhány másik csajjal. Na csoda történt, a rajzszakkört még élveztem is. Mivel fél 3kor végeztünk, és ugy tudtam anyám 4ig felvételiztet, (ott dolgozik ahova én járok suliba) elmegyek barátnömmel stopshopba. Éppen kimentünk a Deichmannból, mikor anyám telefonált, h hol a francba vagyok. -.- Ez eleve SZAR, de aztán haza kellett mennem, és kb fél óra múlva zongora órám volt. Iszonyat szarul ment, ugyhogy zongoratanárom szépen lebaszott, aztán fél órát beszélt arról, hogy ezt nekem nem muszály csinálnom, és gyorsan döntsem el mit is akarok, mert nyakunkkon az évvégi vizsga, amire nincs elég darab,konkrétan 1 darab sincsen. Akkor anyám bejött a terembe, és a zongoratanárom felvázolta neki a helyzetet, és meg elkezdtem bőgni, mert az idegeim már pattanásig feszültek. Csak hogy teljes legyen a kör, anyám elfelejtette megvenni a magazint amit kértem. Most meg itt ülök a gép előtt, és egy barát helyett, egy internetes oldalon osztom meg az érzéseimet vandigenekkel. :(
2010. febr. 25. 18:45
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim válasza:
lehet kérdést törölni?
2010. febr. 25. 19:10
 32/53 A kérdező kommentje:

nem, sajnos.

am meg hirtelen elhatározásból csinálok baromságokat, pl. mint hogy feltettem a kérdést. nem kell leb.aszni..

2010. febr. 25. 19:13
 33/53 anonim ***** válasza:

19.05-ös k.rva jót nevettemXDXD

látszik h 13 éves vagy....és enm hiszem el h csak 1 bnőd van..és télleg hisztis vagy csak azér mer másoknak télleg volt szar napjuk nem egy iylen k.rva unalmas napjuk..sztem csak azér buktál ki halálra untad magad még rajzszakkör meg zongora óra jesszus én inkább itthon ülök unatkozva minthogy ilyenkre járjak...

2010. febr. 25. 19:16
 34/53 anonim ***** válasza:
vagyis 19.04-es XD
2010. febr. 25. 19:17
 35/53 anonim ***** válasza:
Részvétem! Eljött bundaváltás, azaz a vedlés időszaka, minden rendes lányt megvisel ez:)
2010. febr. 25. 19:49
 36/53 anonim ***** válasza:
13 éves vagy.. Élvezd az életed. Lesznek még ettől szarbb napjaid is..
2010. febr. 25. 19:54
 37/53 anonim ***** válasza:
Nekem már volt szarabb napom is...Szóval nyugi, egy hét mulva már biztos minden rendbe jön.
2010. febr. 25. 20:24
 38/53 anonim ***** válasza:

Nálam egy ilyen nap kimondottan jónak számít. Pedig csak 14 vagyok. :D

Nem irigylem az aranyéleted, légy benne boldog, csak ne nagyon éld magad bele, mert ennél ezerszer rosszabb napjaid is lesznek még. Inkább örülj, hogy aránylag problémamentes... (Tudnék mesélni TÉNYLEG rossz napokról. :)) És ne hisztizz, mert ettől nem csoda, ha kiborulnak a körülötted lévő emberek. Nagyon idegesítő.

2010. febr. 25. 22:42
 39/53 anonim ***** válasza:
tiszta szívemből kívánom, hogy ez legyen a legszarabb nap az életedben. de komolyan. ezek apróságok, tedd magad túl rajta, hidd el, hogy lesz szarabb is. lazíts, ne remegj mindenen.
2010. febr. 25. 22:42
 40/53 anonim ***** válasza:
Ugyan, fel a fejjel. Nem olyan vészes ez, max. azért érzed annak, mert front van, időváltozás, az ember ilyenkor eleve nyűgösebb. Nekem volt már rosszabb napom is, és neked is lesz:D
2010. febr. 26. 14:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!