Elegem van. Olyan szar. :' ( Mi van már?
Figyelt kérdés
Meg akarok halni elég ebből a semmiől:'(2011. okt. 20. 23:31
1/17 life is beautiful válasza:
fejtsd ki kérlek, mi az oka?
2/17 A kérdező kommentje:
Az,hogy szar az egész élet.. Milyen csúőnya dolgok történnek??? Lopások,gyilkosságok egyéb..egymást becsapják az emberek,kib@sznak a másikkal.. Miért legyek ennek a szemetezsáknak a legteteje? Nincsen senkim, a csládom nem bír..a suliban nem bírnak lehetek kedves bunkó bármilyen...Kövér vagyok és iszonyat csúnya és hülye és semmihez sincs tehetségem... Stb. ennyit fel se lehet sorolni. AZt érzem ,h nincs értelme!!! az életnek...f@szság! Kinek kell???
2011. okt. 20. 23:36
3/17 anonim válasza:
mindig lesz valahogy. a vak is aztmondta, majd meglátjuk...
hülyeséget nem érdemes csinálni.
4/17 A kérdező kommentje:
de ezaz! Érzem hogy akkor lenne a legjobb,ha meghalnék..eddig úgysem életem nem tudom hány millió évig mit számít ahhoz képest egy emberi élet? Úgyse kellek senkinek.. meg ha kellenék is? MÁR NEM ÉRDEKEL. Semmi se izgat minden egy nagy szar!
2011. okt. 20. 23:38
6/17 A kérdező kommentje:
Mi ez a hülyeség? Nem szeretnék iyleneket megnyitni..nem akaork még ilyen ijsztgetős hülyeségek miatt rosazat álmodni..
2011. okt. 20. 23:43
7/17 Mitmivan? válasza:
Pedig érdemes lenne megnyitni.. Ott az igazság :D
8/17 anonim válasza:
Valaki lefordítaná?Mert nem tudom bemásolni a fordítóba.Kössz.
9/17 A kérdező kommentje:
Na persze...csaptka már be elegen . Nomrálisna nem lehetne válaszolni?
2011. okt. 20. 23:52
10/17 anonim válasza:
Nem értem az öngyilkosokat.
Mert ha meg akarsz halni, az azt jelenti hogy nem foglalkozol senkivel sem, még ha szeretnek se. És nem érdekel, hogy fájdalmat okozol-e nekik, és ha senki sem szeret, akkor nincs miért aggódnod.
Szóval a helyett, hogy megölnéd magad, mi a f*szért nem mozdulsz ki?
Menj ki a szobádból,
Menj ki a városból,
Menj ki az országból,
Járj a saját utadon,
Kövesd az érzéseid,
Verekedj valakivel a bunyó kedvéért
Dugj meg valakit a dugás kedvéért
Ússz a delfinekkel
Vagy harcolj egy cápával.
Mindegy mit teszel,
A másik lehetőséghez képest
Biztonságban lennél.
...És talán
Meglátnád, hogy milyen szép is a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!