Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nektek volt már ilyen szar...

Nektek volt már ilyen szar napotok? Többi lent.

Figyelt kérdés
A napom eleve rosszul kezdődött, mert majdnem elkéstem a suliból, a tanórák átlagosak voltak, de órák után a barátnőm akivel mindig együtt szoktam lenni, kijelentette, hogy hazamegy, ahelyett hogy az edzőterembe jöjjön velem, hazamegy, mert meg kell beszélnie a holnapi programot. (ahoz képest egész nap nem volt msnen.) Ugy döntöttem, megyek rajzszakkörre néhány másik csajjal. Na csoda történt, a rajzszakkört még élveztem is. Mivel fél 3kor végeztünk, és ugy tudtam anyám 4ig felvételiztet, (ott dolgozik ahova én járok suliba) elmegyek barátnömmel stopshopba. Éppen kimentünk a Deichmannból, mikor anyám telefonált, h hol a francba vagyok. -.- Ez eleve SZAR, de aztán haza kellett mennem, és kb fél óra múlva zongora órám volt. Iszonyat szarul ment, ugyhogy zongoratanárom szépen lebaszott, aztán fél órát beszélt arról, hogy ezt nekem nem muszály csinálnom, és gyorsan döntsem el mit is akarok, mert nyakunkkon az évvégi vizsga, amire nincs elég darab,konkrétan 1 darab sincsen. Akkor anyám bejött a terembe, és a zongoratanárom felvázolta neki a helyzetet, és meg elkezdtem bőgni, mert az idegeim már pattanásig feszültek. Csak hogy teljes legyen a kör, anyám elfelejtette megvenni a magazint amit kértem. Most meg itt ülök a gép előtt, és egy barát helyett, egy internetes oldalon osztom meg az érzéseimet vandigenekkel. :(
2010. febr. 25. 18:45
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%

Úristen. Ez borzalmas. Nem ment veled a haverod, a zongora tanárod lecseszett, és anyukád nem vette meg a magazinod :S (Csak így csomópontozva)Jézusom, ez igazán szívszorító:( Gondolom, a Deichmannban még normális cuccot se tudtál venni, mert apukád csak egy 20-assal dobott meg :S Azt hiszem, ennél szarabb napom, nekem is ritkán van:S K*rva ritkán, cs*zd meg. :) Elmeséljem a mai napom? Fogadjunk, ütné a szinted, sőt, kitolná a maxon túlra is x)))

Ha már tizen éves csitriként ilyeneken siránkozol, legalább ne légy még ostobább, h még le is írod ide ;)))

2010. febr. 26. 18:00
 42/53 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én igazából ahogy mások is, ennél 1000x szarabb napokat élnek meg nap mint nap. Tudod én ha tehetném, járnék zongora leckékre és egyéb ilyen különórákra, de az anyagihelyzet és a családi támogatásom nem teszi ezt lehetővé, mert magasról szarnak rám. Az, hogy neked ennyi rengeteg bajod van 13évesen az arra ad következtetni, hogy egy szánalmas kis csitri vagy. Már pedig lepontozhatsz, írhatsz hülyeségeket ez akkor is így lesz és így is marad.

Sajnálom anyukádat, a tanárodat, hogy egy ilyen elkényeztetett, hisztis, hirtelen felindulásból balfa.szságokat elkövető gyökért nevelnek és tanítanak. Legközelebb, mert nem kaptál Hello Kittys táskát meg nem kapsz burger kinges kaját hirtelen felhúzod magad majd leszúrsz valakit majd ezekután megbánod és törölni akarod az életedből ezt a cselekedeted mint itt is, de már nem teheted meg akkor mit csinálsz?Akkor se fogsz rájönni, hogy aberált vagy? Kis hülye liba, sajnállak, hogy ennél szarabb napod nem volt még sose, hogy rájönnél arra mi az hogy élet. Bárcsak egyszer felfognád mit is írtam!

Szeretettel:

QB

2010. febr. 26. 18:54
 43/53 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem elkéstél a suliból... Azaz >nem< késtél el a suliból, nem csesztettek végig az órákon és nem kaptál rossz jegyet, szóval az iskolai napodban nem történt negatívum a leírtak alapján. A barátnőd egy délután nem kísért el, mert dolga akadt (ez meg szokott esni az emberekkel, de végülis felháborító lehet, hogy ahelyett, hogy a téged szórakoztasson, és elmenjen egy olyan helyre, ahová amúgy nem is akarna, elmegy az otthonába, mert megbeszélnivalója van). Elmentél rajzszakkörre ahol jól érezted magad és a barátnőiddel voltál, aztán elmentél még a barátnőddel vásárolni. Amikor végeztél a vásárlással felhívott az anyukád, hogy hol vagy, ami érthető, mivel nem mondtad el neki, hogy még bementél rajzszakkörre és vásárolgattál is a barátnőddel, plusz lehet haza se értél volna zongoraórád előtt, ha anyukád nem figyelmeztet. A zongora órád rosszul sikerült és a tanár leszidott. És a végső csapás: nem kaptad meg a magazinod, amit holnap (vagy ma) beszerezhetsz egy újságárusnál, a postán, egy szupermarketben, stb., bár nem tudom, mennyire volt neked sürgős az a magazin, mi volt az az információ, amire feltétlenül szükséged volt ahhoz, hogy pozitív legyen a napod. Az pedig, hogy itt írod le a problémád, a te saját, privát döntésed. (1*)

ÖSSZEGZÉS:

A napi pozitívumok:

- nem történt semmi rossz az iskolában

- elmentél a barátnőiddel a szakkörre

- elmentél vásárolgatni

A napi negatívumok:

- a zongoraórád nem sikerült jól

- (esetleg nem kaptad meg a magazinod)

VÉGSZÓ:

- (1*) Mint leírtam, te tetted fel a kérdésed, egy olyan oldalra, melynek a nevében is megtalálható a kérdések szó. A kérdésekre általában válaszolni szoktak, és ez az oldal a válaszírás funkciójával is bír, amellyel valószínűleg tisztában vagy, mert nem tájékoztatásképpen írtad ki ezt az egészet, hanem megfogalmaztál egy kérdést, amire választ vártál. Erre te pár neked nem tetsző válasz után "pápá" üzeneteket hagysz az illetőknek, akik csupán annyit tettek, hogy a te saját kérdésedre válaszoltak.

-A muszáj pontos j. Látod, már nem is olyan rossz nap, tanultál egy új dolgot. :)

Lakatos Dzsenifer előadását hallották.

2010. febr. 26. 19:08
 44/53 A kérdező kommentje:
oks felfogtam abbahagyhatjátok az arogáns válaszolgatást.:D
2010. febr. 26. 20:26
 45/53 anonim ***** válasza:

Ha vigasztalnánk,mennyivel lenne jobb neked?Semmivel.Így sem hiszed el,hogy másnak rosszabb napjai vannak,mint neked,mert ezt én sem hinném el,hogy másnak tényleg rosszabb napjai vannak,mint nekem.De hidd el,azoknak,akiknek meghalnak a családtagjaik,vagy az ismerősi körükből valaki,vagy azok,akik éheznek,szomjaznak,mennyivel szomorúbb napjai vannak,mint neked?Vagy aki küzd az életéért?Annak is sz.r napja vannak..ma nekem is sz.r napom volt,mert valaki nagyon elkedvetlenített.De fogd fel optimistán:

-Nem kaptál rossz jegyet

-A barátnődnek dolga akadt,ezért nem ment veled,nem azért,mertmár nem a barátnőd

-A magazin még meglesz,de nemkell belehalnod,hogyha nem olvasol a Jonas Brothers-ről egy litániát,amiben azt írják le,hogy "micsodajó dolgukvan" nekik..xĐ

-ha nem akarod idegenekkel megosztani az érzéseidet,akkor ne oszd meg idegenekkel.Írj e-mailt egy barátodnak.Biztos van több barátod,nemcsak egy..xĐ

-És a zongoraTANÁRRÓL,meg annyit,hogy ő is csak tanár:S törődj bele,ezek ilyenek xĐ na jó,TISZTELET A KIVÉTELNEK!(mert van.)

Szóval igaz lehetett volna jobb napod is,de ez még nem volt olyan rossz,hogy felkellene kötnöd magad.De az életben nem is megoldás az,hogy az öngyilkosságra gondoljon valaki,HANEM MINDIG TUDNI KELL MEGOLDANI A PROBLÉMÁKAT,VAGYIS SZEMBE KELL VELÜK NÉZNI.Ha nem sikerül megoldani őket,hát akkor optimistán kell a jövőbe tekinteni,miszerint:"Majd ez is elmúlik.Lefekszek ma este is,ugyanúgy,mint tegnap,meg tegnapelőtt!":D

2010. febr. 26. 21:25
 46/53 anonim ***** válasza:
ma is szar napom volt. :D amúgy nem széchenyis vagy hamár érdi?:D xD amúgy nekem legszarabb napom: elvették a telefonom, a legjobb barátnőm összekapott velem és szakadt az eső. az elmúlt 3 nap. :D rosszak voltak de lesz és volt már rosszabb is. tudom. mindig azzal vigasztalom magam: valakinek rosszabb. :/
2010. febr. 26. 21:32
 47/53 anonim ***** válasza:

tegnap 22:42 vagyok. És van pár tippem, ki lehetsz...

Ja, egyébként haldoklik a nagyapám, nem tudjuk kifizetni a számlákat, nincsenek barátaim és normális családom. De te azért nyavalyogjál, idióta. Tanulnál meg inkább helyesen írni, ahelyett, hogy itt osztod meg szörnyű nyomorod velünk!

2010. febr. 26. 22:39
 48/53 anonim válasza:

SZÁNALOM A KÖBÖN xD én 12 vok és én is rühellem a zongora oráimat mert rühellek zongorázni XD a tanáraim rámszálltak az összes idiota barom akik a pénzért dolgoznak a legjobb bnőm makedóniába van a legjobb fiu haverom nemsokáraelhúz amcsiba és még valószinűleg msnezni sem tudunk mivel 8 ora az eltérés szal sztem kussolj csk és ez ami nekem van NEM ROSSZ ÉLET... van ennél rosszabb is mondjuk az 1gyik oszt.társamnak meghalt az édesanyja milyen szörnyű lehet már...:S :'(

jah és volt 1 elég furi dolog velem ezen a héten fenyegettek meg stb. nem ecsetelem inkább DE!!!! MÉGSE EZ A LEGROSSZABB ÉLET A VILÁGON VKI ÉHEN HAL VAGY SZOMJAN VAGY PL AUTOBALESETBEN VAGY KINOZZÁK VAGY NEMTOMMI SZAL TÉLLEG 1 HISZTIS P~CSA LEHETSZ...BOCS...XD

2010. febr. 27. 23:28
 49/53 anonim ***** válasza:

Csak gratulálni tudok. Persze nem akarlak nagyon leszólni, mert 13 évesen lehet én is ilyen kis nyafogós voltam. Nem voltak ennél rosszabb napjaid? Akkor majd lesznek, nyugodj meg.

Gondolkodj el, mielőtt ilyen zagyvaságokon hisztizel..

2010. febr. 28. 15:54
 50/53 anonim válasza:
Én 12 vok és tökre nem vok ilyen...xD én a 02-27 23:28-es
2010. márc. 3. 20:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!