Ti melyiket választanátok? Melyik lennél inkább? Öngyilkos vagy k**rva?
Erről a kérdésről ez a vicc jut az eszembe:
Egy férfi megszólít egy nőt az utcán:
- Mondja hölgyem, lefeküdne velem egymillió dollárért?
- Egymillió dollárért? Le!
- És húsz dollárért?
- Na de uram! Mit gondol, mi vagyok én?
- Hogy ön micsoda, azt már megbeszéltük. Most már csak az áron vitatkozunk...
Na, szóval a tanácsom: öngyilkos is lehetsz, k**rva is lehetsz, ez a Te döntésed, de én a helyedben az öngyilkosságot a lehető leghosszabb időre elhalasztanám. Nem sokat tehetsz ellene, hogy mások mit gondolnak rólad, ha tetszik neked valaki, és igyekszel magadra felhívni a figyelmét, mindenképpen megvan az esélye, hogy félreérti a szándékod. Szerintem ne gondolkodj olyan sokat, egyszerűen mondd meg a pasinak, mit szeretnél tőle. Lehet, hogy hülyének néz, de lehet, hogy megért. Mindkét esetben jobban jársz, mint ha magadban tartod a dolgokat.
Az öngyilkosság az a teljes pusztulásunk. Megszűnünk létezni. A kiút keresése nélkül. Ennél bármi jobb... a legszenvedősebb napjaink is. Az is több mint a semmi.
Feltehetőleg szorongó vagy, netán depressziós is. Menj el mindenképp pszichológushoz/pszichiáterhez, biztosan tud segíteni. Egy szorongásoldó gyógyszer és némi kognitív terápia után lehet kinyílna a szemed, felébrednél.. rájönnél a problémáid lóf..sz pite azokéhoz képest, akik tényleg szenvednek, mondjuk halálos betegek, vagy háborús zónában nőnek fel, esetleg nincs éhhalál szélén vannak.
Lehet utána már lesz.rnád mit gondolnak rólad, mit gondol apád, mert rájönnél, hogy mennyi mindent lehet még az életben csinálni, aminek van értelme.
Lehet te nem kaptad meg azt a törődést és szeretetet, amit minden gyermeknek meg kéne kapnia. Sajnos korábban fel kell nőnöd, és kezedbe venned a saját sorsodat. Ha sikerül, hidd el sokkal jobb és erősebb ember leszel mint az elkényeztetett, mindent megkapó ficsúrok.
Legyèl csapnivalòan rosz öngyi...gumikéssel vagy akàrmi, amivel ùgysem sikerülhet....
viccet félre...valòban azt akarod, hogy a tudatalattid győzzön és kiszelektàljon téged a törzsfejlõdésből?... Kezd kicsiben, ha esenleg az a baj, hogy sose tudtàl jòl utànajàrni a dolgoknak...vàllalj valami kis xar megerőltető idénymunkàt, ami alig fizet....ha kibìrod a nyarat, akkor testben és lèlekben is megedz...nem leszel màs ember, de a korlàtaidat ki gogod tudni tolni és aztàn màr vàgyni fogsz egy harmadik alternatìvàt és azt is fogod tudni hogyan érd el azt.
"...egy harmadik alternatìvàt..."
Az alternatíva má csak ilyen! Ha nem kettő, akkó három, vagy négy! :-D
Nem értem a kérdést! Minden nő k.
Te ráadásul különösen nem szeretsz dolgozni.
Látom itt senki se érti a problémát, és nem szenvednek depresszióban, vagy olyan mélyben nem, hogy a kérdezőt megértsék. Ehhez nem kell pszichológus sem, csak tapasztalat(lelki, mielőtt széttrollkodnátok).
Kérdező, én sem mertem elmenni az öngyilkos irányba, azért tartom valamennyire még magam, de lehet hogy a sex segítene, vagy valamennyire érdekesebb mint a semmittevés... legalábbis a saját szemszögemből ezt látom. Amit gondolom te is tudsz, hogy ez egy veszélyes állapot, de ilyenkor már minden más jobb, nem igaz?
Ha akarod beszélgethetünk. Sajnos átérzem az állapotodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!