Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, ha öngyilkos...

Mit csináljak, ha öngyilkos akarok lenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

-Többen ellenem esküdtek

-Nincsenek barátaim

-nem volt még barátnőm

-A tanárok nekem nem engednek javítási lehetőséget, pl.: Tesi a lányok írhatok 1 oldalas házi dolgozatot, a 2-esért, de én a 4-esért nem. Osztályfőnököm a tesitanár.

-Úgy érzem senki nem szeret,

-Otthon is, mondták, ilyen béna lett az átlagom kb 4,6

-Nevelőapám is minden hülyeséggel szekál pl.:rossz kedvem van ,biztos elvertek stb

-Apa nem szeret nem foglalkozik velem. Új családja van itt lakik a szomszédban.

-Tán egy ha barátnak nevezhetem barátom van, két lánnyal vagyok úgy jóba, többivel nem.

-Úgy érzem mint ,ha ki lennék közösítve

Azt még nem írom le mit tennék, mert túl durva.

2015. jan. 16. 14:44
 1/6 anonim válasza:
0%
valóban, ezek olyan dolgok amiért nem is érdemes már élned... mit lehet erre írni? hülye vagy! előtted lenne az élet, nyilván kikerülsz majd ebből a közegből. mondjuk nem ártana tenni is valamit, hogy legyenek barátaid, jobb legyen a közérzeted, dehát nyilván könnyebb kötelet kötni mint nyitni mások felé... nem gondolkoztál még azon, hogy miben kéne változtatnod? te tényleg egy gyáva ember vagy?
2015. jan. 16. 14:50
 2/6 2xSü ***** válasza:

> -Többen ellenem esküdtek

Kerüld el őket, ha nagyon kell, akkor meg védd meg a saját igazadat.

> -Nincsenek barátaim

Barátkozz. Keress egy társaságban űzhető hobbit, és lesznek.

> -nem volt még barátnőm

Majd lesz.

> -A tanárok nekem nem engednek javítási lehetőséget, pl.: Tesi a lányok írhatok 1 oldalas házi dolgozatot, a 2-esért, de én a 4-esért nem. Osztályfőnököm a tesitanár.

Mindent meg lehet beszélni a tanárokkal. Ha nagyon nem, lehet iskolát váltani.

> -Úgy érzem senki nem szeret,

Valószínű rosszul érzed. A szüleid gondolom szeretnek.

> -Otthon is, mondták, ilyen béna lett az átlagom kb 4,6

Ha nem szeretnének, akkor lesz…nák, hogy milyen az átlagod.

> -Nevelőapám is minden hülyeséggel szekál pl.:rossz kedvem van ,biztos elvertek stb

Gondolom valóban rossz kedved van, és próbál rájönni az okára, anélkül, hogy nyaggatna.

> -Apa nem szeret nem foglalkozik velem. Új családja van itt lakik a szomszédban.

Előfordulhat. Az én apám 6 éves koromban öngyilkos lett válás közben. A nevelőapám soha nem foglalkozott velem igazán. De ez engem nem különösebben zavart. Nem volt rossz a viszonyunk, csak nem szólt bele anyám gyereknevelésébe.

> -Tán egy ha barátnak nevezhetem barátom van, két lánnyal vagyok úgy jóba, többivel nem.

Az embernek általában nincs sok barátja. Akinek sok barátja van, az felszínes.

> -Úgy érzem mint ,ha ki lennék közösítve

Ez ellen tenni kizárólag rajtad múlik.

Vannak problémáid. Próbáld meg őket megoldani. Az nem megoldás, hogy fixálod ezeket a problémákat azzal, hogy a továbbiakban nem tudod őket kijavítani.

Gyerek vagy. Pár év, és teljesen más életed lesz, teljesen más barátokkal, ismerősökkel, célokkal, világképpel…

2015. jan. 16. 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Az előttem íróknak igazuk van.Tenned kell a problémáid ellen.Ne az öngyilkosságba menekülj!Ez egy hülyeség.A boldogtalanságod egyrészt rajtad is múlik.Vegyél erőt magadon és irány az élet napos oldala!
2015. jan. 17. 23:11
 4/6 anonim ***** válasza:
A Hobbydat csak szereted annyira...
2015. márc. 1. 22:58
 5/6 anonim válasza:
0%
Lift -> Háztető -> Jump, jump
2019. jún. 4. 15:13
 6/6 anonim válasza:
Leszünk IBFF-ek?
2019. jún. 4. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!