Mit csináljak, ha öngyilkos akarok lenni?
Sziasztok!
-Többen ellenem esküdtek
-Nincsenek barátaim
-nem volt még barátnőm
-A tanárok nekem nem engednek javítási lehetőséget, pl.: Tesi a lányok írhatok 1 oldalas házi dolgozatot, a 2-esért, de én a 4-esért nem. Osztályfőnököm a tesitanár.
-Úgy érzem senki nem szeret,
-Otthon is, mondták, ilyen béna lett az átlagom kb 4,6
-Nevelőapám is minden hülyeséggel szekál pl.:rossz kedvem van ,biztos elvertek stb
-Apa nem szeret nem foglalkozik velem. Új családja van itt lakik a szomszédban.
-Tán egy ha barátnak nevezhetem barátom van, két lánnyal vagyok úgy jóba, többivel nem.
-Úgy érzem mint ,ha ki lennék közösítve
Azt még nem írom le mit tennék, mert túl durva.
> -Többen ellenem esküdtek
Kerüld el őket, ha nagyon kell, akkor meg védd meg a saját igazadat.
> -Nincsenek barátaim
Barátkozz. Keress egy társaságban űzhető hobbit, és lesznek.
> -nem volt még barátnőm
Majd lesz.
> -A tanárok nekem nem engednek javítási lehetőséget, pl.: Tesi a lányok írhatok 1 oldalas házi dolgozatot, a 2-esért, de én a 4-esért nem. Osztályfőnököm a tesitanár.
Mindent meg lehet beszélni a tanárokkal. Ha nagyon nem, lehet iskolát váltani.
> -Úgy érzem senki nem szeret,
Valószínű rosszul érzed. A szüleid gondolom szeretnek.
> -Otthon is, mondták, ilyen béna lett az átlagom kb 4,6
Ha nem szeretnének, akkor lesz…nák, hogy milyen az átlagod.
> -Nevelőapám is minden hülyeséggel szekál pl.:rossz kedvem van ,biztos elvertek stb
Gondolom valóban rossz kedved van, és próbál rájönni az okára, anélkül, hogy nyaggatna.
> -Apa nem szeret nem foglalkozik velem. Új családja van itt lakik a szomszédban.
Előfordulhat. Az én apám 6 éves koromban öngyilkos lett válás közben. A nevelőapám soha nem foglalkozott velem igazán. De ez engem nem különösebben zavart. Nem volt rossz a viszonyunk, csak nem szólt bele anyám gyereknevelésébe.
> -Tán egy ha barátnak nevezhetem barátom van, két lánnyal vagyok úgy jóba, többivel nem.
Az embernek általában nincs sok barátja. Akinek sok barátja van, az felszínes.
> -Úgy érzem mint ,ha ki lennék közösítve
Ez ellen tenni kizárólag rajtad múlik.
Vannak problémáid. Próbáld meg őket megoldani. Az nem megoldás, hogy fixálod ezeket a problémákat azzal, hogy a továbbiakban nem tudod őket kijavítani.
Gyerek vagy. Pár év, és teljesen más életed lesz, teljesen más barátokkal, ismerősökkel, célokkal, világképpel…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!