Mit tegyek, ha nincs egy barátom se, nem volt még barátnőm, nem vagyok jó semmiben, már öngyilkos akarok lenni?
Most is felidegesített egy csaj, aki mondaj kösz nem kér belőlem, helyette azt a srácot akit viszonzatlanul szeret leitatta és vele csókolózott egy buliban.
Elhatároztam , kevés igényem lesz a nők felé, és mindegy ha valakit nem szeretek ,csak velem aludjon.
Rakd renbe az erkölcsi értékeid. Ne a többi embernek akarj ezzel megfelelni hanem magadnak. A tobbinek is helytelen az erkolcse.
ha magaddal elegedett vagy es helyesen allsz a dolgokhoz, akkor
Nem lesz benned szorongás, félelem, megfelelési kényszer, gyűlölet.stb.,
ha ez megvan akkor kibontakozik automatikusan az igazi önbizalom ami emberben lehet. A környezeted észreveszi, hogy te jó úton haladsz, majd elöbb utóbb követnek.
egy biztos., ha helyes erkölcsi értékekkel az kihat rád és a környezetedre.
az életed gyökeresen megváltozik ^^ sok sikert kívánok, és kitartást.
Alapíthatnánk egy klubbot!:(.
Keresni kell valamit amiben jó lehetsz!
Én is most keresem de még nem találtam meg illetve látom, hogy nagyon sok energiát/időt kellene belefektetni, hogy jó legyek és az az érzésem, hogy kifutok az időből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!