Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnám leszoktatni...

Hogyan tudnám leszoktatni magam arról, hogy mindig mindent felírjak valahova?

Figyelt kérdés
Az elkövetkezendő életem napokba van szedve. Idén érettségizem, és fel van írva, hogy ez idő alatt mi mindent kell még tennem. Nem olyan dolgok ezek, hogy holnap fogorvos, hanem pár évre tervezek, de egyfolytában. Főiskola, hogy min változtatok, felírtam, mit csinálok nyári szünetben. Főiskola után kimegyek fél évre Londonba apukámhoz (állampolgársági, tudom), elterveztem fejben a repülőutat, az albérletet, munka, mindent! Még annyira soká lesz! Miért csinálom ezt? Ha nem írkálom fel, akkor nyugtalan leszek, de ha felírom, kicsit rendezem a gondolataim, és utána kidobom a papírt..Aztán újra felírom, újra, meg újra. Nem rossz ha az ember tervez, de nem ennyire nagyon előre! Mit kéne tennem?

2015. márc. 6. 13:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Teljesen jó dolog. Pár év múlva legalább vissza tudod nézni, hogy akkor mik voltak a terveid, mi sikerült, mi nem, mennyit változtál, stb :D

Gondolom azért tervezed, mert valamennyire várod. És hogy leírod, kicsit "közelebb" hozod magadhoz, mivel legalább már valamilyen fizikai formában látod, tintával, papíron.

Az a baj, én legtöbbször azt sem tudom, hogy másnap mit fogok csinálni, tehát örülnék, ha én is ilyen előre gondolkozó lennék:D

2015. márc. 12. 15:05
 12/13 A kérdező kommentje:
Nyilván nem minden nap megyek fel, de most muszáj volt, hogy kiírjam ezt a kérdést, és amit még kiírtam, annak nézegetem a válaszait..
2015. márc. 13. 14:27
 13/13 A kérdező kommentje:
Én már tuti nem fogom abba hagyni a jegyzetelést, szokjatok rá ti is, ha már ennyi jót mondotok :)!!Köszi utolsó :)
2015. márc. 13. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!