Hogyan tudnám leszoktatni magam arról, hogy mindig mindent felírjak valahova?
Nincs ezzel gond. Azok az emberek, akik leírják a céljaikat, terveiket általában sikeresebbek.
Miért nem vezetsz egy füzetet a terveidhez? Nem kell mindig kidobni, és év végén segít összegezni.
Csak arra figyelj, hogy legyél rugalmas és nyitott a változtatásra.
2-es:
Az appok is jók, de szerintem a kérdező el tudja dönteni, hogy neki mi a megfelelő.
Szerintem meg ne szokj le a jegyzetelésről! Nekem is van egy kis füzetem, van olyan nevű célom, hogy: Mit érek el 10 év alatt?
Ezek után neked a pár év tervezés soknak tűnik? :D Nekem rá kéne szoknom erre a napi jegyzetelésre, mert sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy véghezvisszük a célt ha papírra vetjük. De néha csak két, három napra rá jut eszembe, és csak akkor jegyzetelek. Pedig ha leírjuk arra ösztönözzük a tudatalattit, hogy összpontosítson az adott célra, és minden erővel azon dolgozik, hogy elérjük azt. Persze ezt nem úgy kell érteni, hogy leírod és meg is kapod anélkül, hogy tettél volna valamit érte. Neked kell érte megdolgozni, a szükséges akadályokat le kell küzdeni, és haladni előre.
Mit gondolsz kérdező: melyik a jobb? Úgy élni, hogy tervezel, még ha sokat is, vagy úgy élni, hogy sodródsz az árral, nem érzed azt, hogy te irányítod az életed, a dolgok úgy történnek ahogy, és ezt elfogadod.
Az újabb hülyeségedhez pedig annyit, hogy nagyon is jól teszed a TV és a telefon hanyagolását. Mindenhol azt látom, hogy mindenki a telefonjába bámul és nyomkodja.. Kész katasztrófa ez a világ. Tv-t már 6 éve nem nézek, filmeket szoktam néha-néha, de azt sem Tv-ből.
Inkább a könyv híve vagyok, jobb olvasni mint a sok reklámot és az okostelefont bámulni..
18/F
Egyetértek 6-os válaszolóval.
Ne szokj le róla! Én most próbálok rászokni, hogy leírjam a dolgokat, ami a fejemben van. Úgy sokkal hatékonyabban lehet koncentrálni a megoldandó feladatokra.
A tv hanyagolása is jó megoldás. Én sem nézek nagyon híreket, mert csak lehúzza a kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!